Onze Sjamanistische consulten

Sjamanistische healing

De Sjamanistische healing uitgelegd,

Tijdens een Sjamanistische healing stem ik me af op moeder Aarde, the great spirit, mijn gidsen en engelen en vraag ze mij te begeleiden. Ik breng mezelf in trance om zo in contact te komen met je ziel en laat zijn/ haar energie samen met je gidsen mij leiden. Dit doe ik met behulp van mijn drum, muziek of mijn ratel maar kan dit ook zeer zeker zonder het ligt echt aan de persoon en de situatie. Het belangrijke is dat ik verbinding maak met de astrale wereld en jou ziel en dat kan met of zonder deze geluiden.  

 

In deze veranderde staat van bewustzijn vormt er een samenwerking tussen mijn gidsen, mijn krachtdieren en andere lichtwezens die gezamenlijk weten wat nodig is op dat moment. Ik ben dan de doorgeefluik van deze prachtige zielen, hun manier tot het verbinding maken met onze fysieke wereld. Ik hoef zelf niets te doen behalve mijn te richten op de persoon, focussen op hun energie en alles vrij te laten stromen. Dit kan voor sommigen apart klinken maar net als met iedere energetische therapie ben en blijf je een doorgeefluik het verschil met Sjamanisme is dat je een aantal stappen aan deze healing kan toevoegen mocht je niet de gewenste resultaat boeken. 

 

 Hoe minder ik (ofwel: mijn gedachten) zich ermee  bemoeien, hoe beter dit is. Dat betekent niet dat ik stil op een stoel blijf zitten tijdens een healing; ik ben over het algemeen juist veel in beweging. Kom je bij mij thuis zul je merken dat ik veel om je heen loop terwijl wanneer ik dit op afstand verstuur ik werk vanuit mijn tuin en zo jou als persoon voor me visualiseer en de energie doorgeef. Ik drum, ratel of maak andere geluiden die op dit moment nodig zijn en voeg er altijd iets aan toe. Ik geef de niet fysieke energieën letterlijk handen en voeten, zodat ze krachtiger in kunnen werken op de aardse werkelijkheid waarin we ons bevinden.

 

Deze techniek kan op afstand of thuis. 

Tijdsduur per consult: 60 minuten. 

Kosten van dit consult is: 25,-

Sjamanisme is de oudste maar ook de krachtigste helings methodes maar ook een zeer inzichtvolle levenswijze die de mensheid kent. Het woord sjamaan komt van de Tungus-stam in Siberië en betekent “iemand die in het donker ziet.” Sjamanen zijn de genezers, dokters, priesters, psychotherapeuten, mystici, verhalenvertellers, de begeleiders van ceremonie en de zieners. Ze zijn verantwoordelijk voor de harmonie het fysieke en het astrale dimensies. Naast het begeleiden van onze contact met deze energie vormen zorgen ze ook voor een harmone tussen  mensen, de gemeenschap, dieren, de elementen en de spiritwereld.

 

Gedurende een sjamanistisch consult werk je met een Sjamaan of een Sjamanistisch practitioner, iemand die in verbinding staat met de spiritwereld en alle andere dimensies waardoor ze de spirituele aspecten van klachten, ziektes en onrust kunnen verhelpen.  Denk aan emotioneler wezen dan normaal, ervaren van fysieke als mentale last kan worden behandelt, naast het terug brengen van de verloren zielendelen en informatie bieden ze je ook inzichten over je huidige situatie waardoor het echt een perfecte combinatie is. 

 

In sjamanisme gaat men er vanuit dat ziekte de volgende oorzaken kan hebben:

 

1.  Een persoon heeft zijn kracht verloren; denk hierin aan depressie, chronische ziekte, tegenslag, immuunsysteem, zelfhelende vermogen, pechvogel, etc.

2.  Een persoon heeft een deel van haar/zijn ziel of essentie verloren; zielsverlies dit kan gebeuren na trauma zoals een ongeluk, misbruik, relatie breuk etc

3.  Milieuvervuiling zelfs zaken als vervuiling van de natuur kan invloed hebben op jou. 

4.  Spirituele blokkades en negatieve energieën die iemand op zich heeft genomen als gevolg van deze aspecten.

 

Sjamanistisch Consult met een Sjamanistisch Practitioner

Een soul retrieval sessie kan uit verschillende onderdelen bestaan:

♥ Soul Retrieval; Het herstellen van de heelheid van de ziel of pure essentie.

♥ Jouw persoonlijke kracht; Inzicht opdoen rondom je krachtdier, begeleider.

♥ Power Animal Retrieval; Heling van jouw persoonlijke kracht.

♥ Extractie; Verwijderen van energieën of blokkades

♥ Transfiguratie & Transmutatie; Heling met spiritueel licht en geluid (tonen)

♥ Soul Remembrance Je levensmissie herinneren; Waarom ben je hier?

♥ Persoonlijk Ritueel; Helingswerk / Integreren / Nazorg

 

Deze techniek kan gedaan worden op afstand of aan huis de keuze is aan jou. Dit doe ik omdat er  verschillende mensen zijn die het liefst dit doen vanuit de veiligheid van hun huis. Wanneer je voor deze keuze kiest zal ik je een pakketje sturen met kruiden en andere goederen om je te ondersteunen in deze helende proces. 

 

Tijdsduur per sessie: maximaal 2,5 uur.
Investering: Consult; €120,- 

Minimaal 2 consulten nodig vaak. 

Een sjamanistisch consult is uitstekend te combineren met rebirthing of Munay Ki healingen