Het astrale rijk uitgelegd

Wat is de astrale wereld?

Dit is iets waar steeds meer een antwoord op zoeken, wat is de astrale wereld nu eigenlijk? Vandaag hoop ik jullie dit uit te kunnen leggen, niet alleen van stukken wat ik heb gevonden, boeken die ik heb gelezen maar ook mijn eigen ervaringen. Er bestaat een stoffelijke en een geestelijke wereld ook wel genoemd de astrale wereld. Ieder kent het stoffelijke, dit bestaat uit materie en uit woorden, natuur zoals de zand op de stranden, de bossen maar ook ons lichaam bestaat uit materie. Op Aarde heb je dikwijls honderden woorden nodig om te communiceren met een ander. In de astrale wereld is een gedachte aan iets of iemand vaak al genoeg. Denk aan de liefdes verklaringen die men geeft hier op Aarde, deze gaan gepaard met vele woorden en de ware boodschap kan zelfs verloren gaan in de onzekerheid of de ander je wel accepteert. Dit is niet mogelijk in de astrale wereld want je gedachtes, je gevoelens zijn energie en vormen een vibratie waardoor de waarheid altijd naar voren komt. Over het algemeen wanneer men reist in deze wereld zal de communicatie altijd open en eerlijk wezen zeker voor degene die weten hoe om te gaan met de de vibraties in deze wereld. 

 

En toch zijn er gevaren wanneer je reist in de geestelijke wereld. Na mijn mening komt dit omdat men vaak denkt en functioneert vanuit de Aardse wereld en de energie verbonden hiermee. En dat terwijl het astrale en de Aardse energie geheel verschillende vormen van energie zijn. Stoffelijke energie is beperkt en zo komt het dat men na een dag moe word en dat je een aantal uren moet slapen om uw lichaam weer fit te krijgen. Dit is niet zo bij astrale energieën deze zijn onbeperkt en voeden uw creativiteit en uw zelfbeeld. Wist je dat astrale energie als voedsel functioneert wat uw ziel. Iets wat we nodig hebben om onze werk op Aarde te kunnen doen. Daarnaast worstelen de meeste mensen met hun emotie en hun gevoel. Emoties vernietigen uw gevoel en kosten daarnaast een onnoemelijke hoeveelheid geestelijke energie. Wanneer mensen langere tijd kampen met negatieve emoties en gedachtes verdwijnt langzaam hun zelfbeeld en ook de ziel verneemt dit. Psychologisch gezien zijn deze mensen die een langere tijd in deze emotie leven vastgelopen. Deze mensen functioneren alleen op de stoffelijke energie, het geen wat ons met deze Aarde verbinden maar ze raken hun verbinding met de ziel langzaam kwijt. Vele sjamanen noemen dit ziels verlies, een term waar ik ook achter sta omdat ik het bij mensen zelf heb ervaren. Een persoon kan door een traumatische gebeurtenis een deel van hun ziel verliezen omdat ze vastzitten en de energiestroom tussen het stoffelijke en het astrale er niet langer is. Dit is te herstellen door een bekwame sjamaan, iemand die weet hoe om te gaan met zielsverlies en trauma, ook vind ik het belangrijk dat deze persoon ook een interesse heeft in de psychologische achtergrond zodat de persoon die ze behandelen echt de goede en juiste zorg krijgt op alle gronden.