30.00

Description

Bij sjamanistische genezing werkt de sjamaan in wezen samen met het spirituele en bovenaardse. Zij zullen contact leggen om een ziel te herstellen, die dan echte, fysieke genezing in het aardse rijk kan ervaren. Om het contact met het bovenaardse te leggen, moet de sjamaan in trance gaan. Hoe meer ervaring een sjamaan heeft, hoe gemakkelijker het voor hem zal zijn om deze krachtige staat binnen te gaan. Hierdoor kan het heel eenvoudig lijken.

De sjamaan kan het bovenaardse vragen om en gebruiken om sjamanistische genezing op te roepen. Dit kan door contact te maken met de ‘kracht’ uit de ziel van de cliënt en door verloren delen van de cliënt op te halen. De ene sjamaan heeft daarbij spirituele geesten of gidsen die hij aanroept. Soms komen deze gidsen bijvoorbeeld uit de voorouders. Ook kan een sjamaan vertrouwen op zijn spirituele aangeboren missie, waarmee hij de contacten met het aardse en bovenaardse met elkaar kan verbinden voor genezing.

Mensen die een levensveranderend trauma hebben meegemaakt, hetzij geestelijk of lichamelijk, kunnen een deel van hun ziel verloren hebben of hun ‘spirituele krachtveld’ beschadigd hebben. Dit maakt hen kwetsbaar voor ziekte, pech en depressie. Dan heb je baat bij een sjamanistische healing sessie. Een sjamaan zal naar het bovenaardse gaan en hun ziel (helpen) genezen, hetzij door hun eigen inspanningen of als doorgeefluik voor het bovenaardse.

Is Sjamanistische Healing iets voor mij?

Als je je een beetje ‘verloren’ voelt in het leven, een groot trauma hebt meegemaakt of duidelijkheid zoekt over wat je moet doen in een moeilijke situatie, dan kan een sjamanen healing sessie enorm heilzaam zijn. Een sjamaan zal simpelweg optreden als de verbinding tussen jou en het bovenaardse, en ervoor zorgen dat je ziel beschermd wordt tijdens het hele proces. Er kunnen wat lichamelijke sensaties gevoeld worden, maar het is allemaal in het belang van het helen van je ziel.

Scroll to top