Contact with Angels Bracelet

Home / Shop

Contact with Angels Bracelet

€19.95
Contact with Angels Bracelet
Contact with Angels Bracelet

Home / Shop

Contact with Angels Bracelet

€19.95
Model Number: Contact-met-engelen-armband
Contact met Engelen Armband,
Maximum quantity exceeded
Minimum purchase amount of 1 is required
Maximum purchase amount of 0 is allowed
Your Price: €19.95
19.950
A one-time price of €19.95 will be added to your order.
10 Left in Stock
Categories: Circle of Angels
Manufacturer: Circle of Angels
Facebook
X
Email
Pinterest
  • Description
Contact met engelen armband.
 
Ieder  van ons is opzoek naar een manier om onze contact te verbeteren met de Engelen wereld. Deze armbandje is dan ook gemaakt met de prachtige engelen steen Seleniet om ieder hierin te ondersteunen. Naast de gebruikte steen word deze armband opgeladen, gezuiverd en gezegend met engelen licht om de werken te versterken. 
 
Een prachtig geschenk voor jou of een ander!!
 
Gebruikte edelstenen: seleniet en bergkristal (crackle)
 
Uitleg van de stenen:
Seleniet is de engelensteen bij uitstek. De hoge vibratie van deze witte steen brengt oneindige liefde, heling en transformatie. De edelsteen staat in directe verbinding met het lichtlichaam en hogere engelen energie. Het maakt positief door de sterke connectie met de zon. De zon zorgde immers voor het verdampen van de zee waardoor het gesteente ontstond. Verder zorgt het voor een heldere geest en opent het kruin chakra. Verder stat de steen bekend om het brengen van rust en zelfvertrouwen. Hier houden de positieve eigenschappen echter niet op. Mediteren, telepathie, spreken met engelen en andere spirituele activiteiten, Seleniet draait er de hand niet voor om.
Helder kwarts is veruit de meest veelzijdige steen uit het mineralenrijk. De belangrijkste eigenschappen zijn het versterken van de energie, de programmeerbaarheid en het geheugen. In tegenstelling tot de meeste andere stenen kan je kwarts goed gebruiken om te ‘programmeren’ door middel van gerichte intentie. Op die manier kan je het voor ieder doel dat je wenst inzetten. Door de versterkende eigenschappen van de steen wordt je intentie ook krachtig uitgezonden.
 
Bergkristal:
 
Helder kwarts ook wel berg kristal genoemd is een steen van het licht. Het brengt verhoogd spiritueel bewustzijn. Het verheldert je kanaal met de niet zichtbare wereld en verhoogt je frequentie.
 
Versterken andere stenen
Bergkristal kan je gebruiken om de energie van andere stenen te versterken. Door deze eigenschap is de steen ideaal voor in een set edelstenen. Door te combineren kan je zo je eigen energie ‘kleur’ neerzetten. We helpen je daar graag bij.