Vorige leven analyse

Home / Shop

Vorige leven analyse

€35.00
Vorige leven analyse
Vorige leven analyse

Home / Shop

Vorige leven analyse

€35.00
Model Number: vorige-leven-analyse
Maximum quantity exceeded
Minimum purchase amount of 0 is required
Maximum purchase amount of 100 is allowed
Your Price: €35.00
35.000
A one-time price of €35.00 will be added to your order.
Maximum purchase amount of 100 is allowed
Categories: Diensten
Manufacturer: Circle of Angels
Facebook
X
Email
Pinterest
  • Description
 
In deze toch wel unieke reading kom je details van je vorig leven te weten. Ik zal via de hulp van je gidsen, de pendel, numerologie en astrologie tezamen kijken naar 1 specifieke leven wat verbonden is het nu, en de informatie zal onthullen wie je was, wat je deed, waar je leefde maar ook andere diepere details verbonden met je karma, soms de groei van je ziel en lessen van dat leven verbonden met het nu. Daarnaast word er ook een stukje fysieke lasten/ gevoeligheid aangegeven waarop u kunt letten in dit leven.
Deze prachtige reading schijnt licht op je één van je belangrijke vorige levens en verteld in detail jouw verhaal. Informatie zoals wat deed en wie je was word onthuld. Hoe zag je leven eruit, wat waren je kwaliteiten en wat heb je meegemaakt? Wat waren je zwakke maar ook je sterke punten zullen we van dit leven vertellen. Door diepgaand inzicht te verkrijgen in een toch onbekende vorige leven, zul je je huidige leven en de daarbij behorende lessen en uitdagingen vanuit een hoger perspectief begrijpen.
 
Ik gebruik channeling, numerologie en astrologie, om de meest belangrijke aspecten naar voren te brengen, even als gebeurtenissen en invloeden uit je vorig leven komen naar voren. Er wordt tijdens het channelen op je energie contact gemaakt met je gidsen en Akasha (zielen herinneringen). Voor extra accurate inzicht en interessante details maak ik ook gebruik van astrologie en bestudeer ik je karmapunten in je geboorte horoscoop. Ook neem ik de informatie die ik doorkrijg altijd goed door om geen fouten te maken.
 
? De reading geeft een diepgaande inzicht van je vorig leven en ik zal de advies rondom de lessen van je ziel die je gids doorgeeft delen. Naast de lessen geeft de reading inzicht in je huidige zielenreis, de stappen die je neemt en wat de lessen die je nu volgt mochten ze worden vrijgegeven. Ook kijken we naar de doel van je ziel, waarom is hij/zij hier in deze incarnatie en hoe jij hier het beste aan kunt werken.
De reading schept een helder beeld van jou vorig leven, je ziel, je persoonlijkheid, je leven, je focus, je prestaties en ontwikkelingen in je vorig leven. Ook krijg je inzicht in belangrijke gebeurtenissen in je vorig leven. Naast channeling maak ik ook gebruik van zowel astrologie en numerologie wat extra informatie en inzicht geeft over wie je was en wat je deed maar ook om deze informatie na te kijken.
De reading geeft je de inzicht nodig om je huidige uitdagingen te trotseren, de karmische lessen die je zal doorstaan en je pijnpunten. Dit word allemaal blootgelegd zodat jij een positieve draai aan je leven kan geven en het positieve kunt manifesteren.
 
Hoe ervaart men de reading?
Ieder mens heeft onbewust een rugzakje met zich mee afkomstig vanuit je vorig leven. Het kan dus zijn dat het in dit leven naar voren komt zonder dat hier erg in hebt. Hierdoor zijn we nieuwsgierig naar wat er gebeurt is in ons vorig leven. We zoeken een herkenningspunt wat zich representeert in het nu. Maar dit zal niet bij iedere leven het geval wezen. Soms komt een leven naar voren waar je in eerste instantie geen connectie mee voelt maar waar wel een onzichtbare connectie mee is. Het kan wezen van fysieke klachten, tot een angst in dit leven maar soms kan het ook wezen dat je gids een diepere verbintenis wilt met jou en dan komt hij of de leven die jullie deelde naar voren. Ook komen levens naar voren die jou laten zien dat je weer terug naar de kern van jezelf moet kortom er zijn vele redenen waarom een leven naar voren komt en het hoeft niet altijd meteen herkenbaar te wezen. Je leeft in het nu, niet in dit vorig leven.
 
Het is daarom altijd belangrijk de informatie gegeven goed te doornemen met een open mind. Laat het op je inwerken en wijs het niet na één keer lezen af want het komt nooit zonder reden naar voren. Soms word jij pas bewust van de reden van deze leven na een paar dagen, soms droom je of krijg je naderhand ineens een teken. Laat het dus even goed op je inwerken.
 
Dit is een zeer persoonlijke reading, berekend vanuit je geboortedatum, geboorteplaats en tijd, en channeling met je akasha zielenboek.
De benodigde gegevens voor deze reading zijn:
 
? Geboortedatum
? Geboortetijd (geen geboortetijd? geef dan 00.00 door)
? Geboorteplaats
? Voornaam en achternaam
? Recente foto
 
Zorg dat je de gegevens bij je bestelling doorgeeft of per mail. Als je gegevens niet tijdig doorgeeft, kan het langer duren voordat je je reading ontvangt dan aangegeven.
 
Wat te verwachten?:
- een net verslag, met hierin de informatie van uw vorige leven beschreven.
- een reading met de karma van de ziel.
- een sjamanische healing.
- inwijding contact met hoger zelf + certificaat
- verwerkingstijd 10 tot 15 werkdagen.
- Snel en gemakkelijk verzonden per e-mail
- Altijd terug te lezen, makkelijk op te slaan/uit te printen