About me

    

Wie ben ik,

Mijn verbintenis met het universum is geheel anders dan anderen contact leggen met die werelden. Ik heb geleerd mijn dagelijks leven aan te passen op het spirituele met behulp van mijn gidsen. Waarom ik hiervoor gekozen heb is met een woord te verduidelijken ‘vervulling.’ Dit betekend niet dat dit het juiste en de enige pad is die je kunt volgen, nee er zijn meerdere paden die naar hetzelfde eindresultaat kunnen leiden. Mijn doel en mijn visie zijn verbonden met wat ik heb geleerd in dit leven, dit is mijn visie en mijn waarheid.

Als kind voelde Ik me anders maar wist niet wat dit betekende, ik communiceerde met mijn gidsen maar zag ze als gewone mensen, mijn vrienden. Ik noemde mijzelf anders, spiritueel een natuur kind maar mijn werkelijke naam is Nancy, Nancy Buitendam. Ik heb Jarenlang gewerkt in het spirituele van spirituele hulplijnen, paranormale beursen tot anderen helpen via mijn thuis praktijk en de sociale netwerken die er tegenwoordig zijn.

Ik begon pas echt te ontwikkelen toen ik een puber was of misschien was het ook wel het leren begrijpen dat niet alles wat ik zag echt stoffelijk was. Een deel van mijzelf werd nieuwsgierig naar wat ik dan werkelijk zag en ging op onderzoek. Ik begon mijn zoektocht naar antwoorden zoals ieder tiener zou doen in de bibliotheek en wanneer het internet bij ons in huis kwam op het internet en vond al gauw gelijkgezinden. Doormiddel van deze contacten begon meer te begrijpen wat ik nu werkelijk zag, gidsen, verloren zielen (degene vast tussen hemel en aarde) en engelen. Het moment dat hun voelde dat ik me meer had opengesteld was chaotisch. Dit had niets te maken met de gidsen die ik om me heen had, ik wist niet hoe het communiceren te werking ging en moest leren dat je anders communiceerd met gidsen dan met verloren zielen. Gidsen verschenen in dromen, brachten telepatische boodschappen over in het dagelijks leven terwijl het concentreren op een verloren ziel meer energie koste. Een dolende ziel leeft in een andere dimensie of op een ander energie level, ze zitten vast op aarde voor persoonlijke redenen en het communiceren met hun ging daarom ook vaak via beelden. Wanneer je een tiener bent die probeert gewoon te functioneren in het dagelijks leven maar toch elke dag wel werd geconfronteerd met het spirituele leer je al gauw een balans te vinden wat me zeer zeker geholpen heeft. De Jaren verstreken, ik volgde mijn eigen weg ronde mijn opleidingen af en begon te werken als sociaal pedagogisch werker/ groeps leidster op een activiteiten centrum waar ik cursussen volgde in psychologie en het ontwikkeling van de mens. Dit was een periode in mijn leven waar ik me meer openstelde voor de engelen wereld die mij voorstelde aan hun helende krachten wat ik terug bracht in mijn baan. Engelen energie gecombineerd met kleuren therapie en natuurlijk helen had een zeer goed effect op de mensen waar ik mee werkte, het gaf hun zowel geestelijk als lichaamlijk rust. In de tijd als groeps begeleidster ontwikkelde ik een meer psychologische achtergrond wat me hielp met het communiceren met verloren zielen. Het leven ging natuurlijk gewoon door en op den duur stopte ook mijn werk als groeps begeleidster waardoor ik de kans kreeg me meer te richten op het spirituele.

Met behulp van een groep kenissen en mijn eigen wilskracht zette ik mijn praktijk Circle of Angels op, ik werkte op spirituele lijnen, ik ontving mensen bij mij thuis voor healing sessies en begon een sieraden lijn te ontwikkelen. Om precies te zijn engelen energie gevulde edelsteen hangers en armbanden die getest werden door een groot groep mensen en zeer hulpzaam waren bevonden. Dit deed ik samen met een andere vrouw woonachtig in Eindhoven voor ene korte periode totdat ik wist dat ik dit op mijzelf moest doen. Nu verkoop ik nog steeds engelen hangers, armbanden en vele andere energetisch gevulde sieraden en edelstenen maar heb dit uitgebreid met natuurlijk lichaamsverzorgings producten. Op het moment dat ik koos mijn eigen weg in te slaan groeide mijn contact met zowel mijn gidsen als de engelen waar ik mee werk, ik channelde geregeld en had wederom mijn balans in het leven gevonden.

Dit is niet waar mijn verhaal eindigd integendeel dit was het begin, ik vond een nieuwe liefde in Amerika en besloot op dat moment dat het tijd was dat ik naar Amerika ging. De land van mijn dromen, velen dachten dat ik mijn verstand had verloren maar de aantrekkingskracht wat ik op dat moment voelde overwon het verstand. Deze dame nam de risico en ging eerst op vakantie naar Colorado Springs voor bijna 3 maand. De relatie bleek al gauw op te bloeien en met behulp van mijn toen tijdse partner besloot ik te verhuizen. Het vergde veel energie en moeite maar na een aantal maand had Ik het toch voor elkaar. Ik woonde samen in Colorado Springs met wat ik dacht mijn zielsmaatje. We hadden een goede relatie soms ups en downs zoals ieder ander mens maar over het algemeen was het goed. Hij accepteerde mijn spirituele kant en gaf me de mogelijkheid wederom te groeien, ik volgde sjamanistische cursussen en begon me meer te verdiepen in healing, natuur zielen (elven, feen en ander natuur wezens.) Het intense van onze connectie verbrak na een tragisch ongeval waarbij we allebei een deel van onszelf verloren. Hij storte zich volledig op zijn werk als coach terwijl ik me juist beig hield met in connectie komen met mijn gidsen. Mijn gidsen ondersteunde me en gaven me de liefde wat hij niet kon geven, ze stonden altijd bij mij zijde in elke beslissing die ik nam. Onze relatie heeft al met al toch 4 jaar geduurd en was een tijd van vallen en wederom opstaan, ik leerde een andere kant van mezelf kennen, een kant die me sterk maakte maar ook harder. Na mijn 4 jarige relatie vond ik het tijd voor mezelf en koos om te werken op een boerderij in een indianen reservaat in Montana. Montana is waar ik me thuisvoelde en ook de plek dat mijn hart heeft gestolen. De tijd dat ik hier doorbracht was vooral voor mijzelf, ik deed stappen terug in de tijd waardoor ik in verbintenis kwam met vorige levens. Ook richte ik me weer meer op natuur waardoor ik merkte dat ik zuiverder in mijn schoenen kwam te staan. Maar ook dit kwam tot een einde en ik vond mijzelf in Las Vegas waar ik een man voor 2 jaar lang heb verzorgd. Mijn sieraden en natuurlijke lichaamsproducten lijn begon te groeien en voordat ik het wist stonden we wederom op kleine markten in Las Vegas onze zeepjes en armbanden te verkopen. Al met al heb ik 7 jaar lang in Amerika gewoond, mijn pad bracht me op den duur terug in Nederland waar ik nu mijn praktijk wederom opzet maar dit maal met veel meer inzicht dan dat ik Jaren terug had.

Deze site is tot stand gebracht met behulp van mijn gidsen dit wil niet zeggen dat hun het hebben opgezet maar mij wel het idee hebben gegeven. Ik vertel jullie over het bestaan van gidsen, engelen en andere zielen en hoe het aardse leven veelal makkelijker is met hun aan mijn zijde. Ze leren mij de wetten van het universum te begrijpen, delen kennis over de ontwikkeling van de ziel en hoe in contact te komen met niet alleen je gidsen maar ook je zielsverwanten en tweelingziel met natuurlijk de uitleg wat een tweeling ziel werkelijk is.

Mocht u vragen hebben of iets in mijn verhaal herkennen in jezelf of uw kind staat mijn deur altijd open. Mijn praktijk is gericht op het helpen van ieder mens want ook U verdient gelukkig te wezen, het enige wat vaak hiervoor nodig is is loslaten van negatieve gevoelens en het toelaten van liefde wat niet ieder mens altijd even makkelijk kan.

Meer over wat ik nu exact aanbied vind u onder: cursussen en diensten.
Liefs Nancy,