Engelen Rassen

Ieder Engelen ziel kan zichzelf ontwikkelen en hierdoor werken op alle niveaus binnen de hierarchie het is alleen hun oorsprong wat niet zal veranderen. Daarbij is het de graad waarop een Engel werkt wat bepaalde hoeveel vleugels de ziel zal doen groeien en niet de ras.

• Seraphim
• Erelim,
• Cherubim,
• Ophanim,
• Ma’lim
• Malakim,
• Ishim
• Chalkydri,
• Nephilim,
 

De Serafim/seraphim,

De Serafim is heeft een kat achtige of slang achtige uiterlijk en voornamelijk werken als dominions binnen de hierarchie. Ze hebben twee tot zes energetische vleugels en verschijnen als katachtige of slang achtige wezens met een sterkte Energie. Dit betekend dat hun Energie zich vorkt als een vortex wat te vergelijken is met een slang maar hun gezicht lijkt op dat van een leeuw.
 

De Erelim,

De Erelim is een Engelen ras wat vaak word vergeten al zijn hun taken vergelijkbaar met dat van de Serafim. Men zegt dat er Erelim Engelen zijn die lichtwezens van de hoogte niveau dienen. Deze Engelen staan bekend om hun dapperheid en eervolle persoonlijkheden. Wanneer men in contact komt met een Erelim zal men vooral de energie zelf channelen want hun energetische lichaam is niet zichtbaar voor de menselijke oog. Denk aan een vel gekleurde cirkel wat blijft ronddraaien en vonken uitslaan in alle kleuren.
 
De Cherubim,
Er zijn rapporten waarin men een Cherbim hebben aanschouwd maar de meest bekende is de lichtbron met vier of meer energetische vleugels. Deze Ras werkt als een power of een throne binnen de hierarchie. Één van de bekendste Cherubim Engelen is de Aartsengel Chamuel, ene vriendelijke, liefdevolle Engel die ons helpt Liefde te aanvaarden.
 

De Ophanim,

De Ophanim zijn ook wel bekend als de planetary Angels, dit houd in dat iedere Ophanim heerst over een planeet in iedere universum dus niet alleen in die van ons. Deze Engelen hebben de mogelijkheid om de onrecht in de wereld naar voren te brengen en de slachtoffers Energie te sturen zodat ze dit kunnen verwerken. Wanneer je in de boelen kijkt ontdek je dat de Ophanim als een wiel naar voren komt maar dit is verkeerd vertaald. Deze Engelen hebben de vorm van een phoenix, een prachtige vuur vogel wat uit de as van zijn vorige leven word geboren. Een prachtige symboliek voor iedere slachtoffers die hun eigen identiteit verliest.

 

De Ma’lim,

Wederom een Engelen ras waar weinig bekend van is, het enige wat ik weet over deze zielen is dat ze werken binnen de hoogste dimensies gezamelijk met de Elohim een lichtwezen wat ik later zal uitleggen. De Ma’lim staat genoteerd als een Engel wat dezelfde vorm als dat van een cherubim heeft, het enige verschil is de vleugels waarmee ze verschijnen zijn grotere en vaak anders van vorm.

 

De Malakim,

De Malakim zijn de Engelen wie werken tussen de donkere en lichte energien, zij zijn de zielen die het balans tussen deze elementen tot stand houd. Ik noem deze ras vaak de Grey/grijze Engelen door de rol die hun hebben in deze wereld. Deze Engelen werken met de bron/God op Eem geheel eigen wijze. Ze verschijnen als een enorme bal van licht wat omringt is door een schaduw. Dit represented exact waar ze voor staan.

 

De Ishim,

De Ishim zijn Engelen gecreerd vanuit de elementen die zich bevinden in de vijfde dementie, bijvoorbeeld de elementen zoals water en vuur. Hun ras en status word vaak over gediscuseerd, er zijn mensen die geloven dat deze Engelen een van de belangrijkste zijn maar er zijn er ook die geloven dat deze Ras het dichste bij de mensheid staat. Eerlijk gezegd maar voor mij maakt de ras en status niet uit, dit is een menselijke concept en niet iets wat vergelijkbaar is binnen de Engelen wereld. Iedere Ras, iedere groep en iedere ziel heeft zijn eigen taak en al deze taken zijn van belang. De Ishim is veelal waargenomen als een element denk aan een bal van vuur of een water druppel, iedere Ishim toont zichzelf in de vorm van de element waar ze over heersen.
 

De Chalkydri,

Net als de Ophanim verschijnt als een phoenix verschijnt deze Engel als een grote vlammende Vogel maar Dan met twaalf vleugels. Deze Engelen staan in connectie met de zon en dit reflecteerd zich in hun Energie vorm. Hun kleur altijd licht van pastel feel tot zacht pastel groen en oranje. Een prachtige en ook mystieke Engel met de grootste vleugels van alle Engelen.

 

De Nephalim,

De Nephalim zijn ook wel de hybrid ras van Engelen de eerste van deze ras waren geboren van de zonen van God en dochters van de mensheid. De meesten geloven dat deze zielen slechte zijn maar dit is niet altijd waar. Deze zielen zijn zielen gecreerd vanuit de combinatie Engelen en Mens en hebben een taak in onze wereld net als ieder andere ziel. Deze zielen hebben vaak de uiterlijk van een mens met trekkes van onze idee van een Engel.