Engelen van de heerschappij

De creatie van de heerschappijen

 

Velen lijken te denken dat alleen de Aarde bestaat in dit universum maar dat is niet het geval, er zijn verschillende plaatsen in onze universum met ieder zijn eigen dimensies. In deze dimensies vind je verschillende sub gebieden en andere kleine werelden wat soms ook wel kamers genoemd word. Dit geeft je een kleine indicatie van hoe groot onze universum eigenlijk is. De engelen wereld begint bij de zesde dementie en groeit door tot de twaalfde, hun koninkrijk is echt gigantisch en zo vele malen ingewikkelder dan wij hier op Aarde ons realiseren. Daarbij zijn er zoveel verschillende verhalen over deze prachtige wezens dat de meesten eigenlijk niet langer weten wat de waarheid is. Laat ik starten met de term Engel, men geloofd vaak dat dit een lichtwezen afkomstig van een andere dementie is maar dit is lang niet altijd het geval. Een engel is een lichtwezen die zijn/haar wijsheid deelt met degene die daar klaar voor zijn. Ze komen van hun eigen wereld en zijn niet alleen prachtige hemelse zielen maar staan ook het dichtst bij de mensheid. We kennen ze als boodschappers van God en in zekere zin klopt deze beschrijving ook maar dat is niet alles wat deze krachtige lichtwezens doen. Maar zijn dit werkelijk dezelfde wezens die genoemd worden in onze geschiedenis? Mist er niet iets of is er iets wat verkeerd opgevangen werd?

 

Er is een specifieke engelen ras ook wel de Elohim genoemd beter bekend bij ons als de heerschappijen en men geloofde dat deze lichtwezens in contact stonden met de mensheid. Deze prachtige wezens hadden de mogelijkheid om zichtbaar te communiceren met de mensheid omdat wij als mens toen nog in verbinding stonden met de bron/ God. De energie rondom de Aarde was niet klaar voor de ware kracht dat alleen al de aura en hun energieveld bezat, kortom ze waren te groot en te krachtig dat ze onze universum geheel konden vullen met hun energie. Dit is waarom ze ervoor kozen om hun boodschap via andere lichtwezens gecreëerd uit hun eigen energie. Dit zorgde ervoor dat hun aura als minder heftig werd ervaren. Er waren bepaalde zielen die ervoor kozen om net als de mensheid te incarneren en zo ons te  steunen terwijl anderen ervoor kozen om als boodschapper te functioneren. Maar men kwam er al gauw achter dat het werken met minder energie de zaken compliceerde waardoor de boodschappen minder goed overkwamen. Dit is waarom zoveel van de boodschappen, verhalen en legendes verloren raakte tijdens het vertalen van hun boodschap.

 

De oude beschaving was onbewust van de verwarrende teksten die ze hadden ontvangen en voor generaties deelde  ze deze informatie met ieder die het wou horen. En dit was niet hun fout, ze wisten niet dat er stukken van de boodschap verloren waren gegaan of verkeerd waren ontvangen. Het zijn degene die echt werken met de engelen wereld en een directe connectie hebben met deze prachtige wezens die hun boodschap zuiver kunnen ontvangen. Wat men vaak niet begrijpt is dat een Engel functioneert op een hogere frequentie dan wij mensen en alleen zielen met een connectie tot deze wereld hun boodschap in zijn geheel kunnen ontvangen. En daarom blijf ik altijd zeggen, het ontvangen van de gehele boodschap is en blijft een heel lastig iets voor de meesten onder ons. Er zijn er die bv denken met de Aartsengelen te werken terwijl ze in connectie staan met een ziel verbonden met lagere energetische vibraties afkomstig uit hun legioen en zo vorm je steeds meer verwarring. Onthoud, dit betekend niet dat deze wezens slecht zijn, verre van slecht het zijn vaak de boodschappers van de Aartsengelen en hun lichtstraal waar de meeste mediums mee in verbinding staan.

 

En nu de uitleg waar deze pagina echt over gaat, principalities.

 

De principalities zijn gigantisch, hun energetische lichaam is verspreid over complete werelden zoals het universum waar wij in leven. Wij maken deel uit van een altijd groeiende licht wezen, ook wel onze hogere ik genoemd wat het beste te vergelijken is met een andere ziel wat functioneerd op een hogere frequentie. Dit is iets wat de meeste niet begrijpen maar wij leven in een levende organisme wat zijn Energie deelt met iedere ziel In zijn universum. 

 

Maar wat heeft dit nu te maken met de Principalities?

De principalities van deze Aarde zijn heersers van hun eigen dimensies, planeten, sterrenstelsels en werelden maken deel uit van hun Energie. 

 

Zij zijn de rulers die de hemelse council creerde, ze creerde de elders en creerde alles binnen onze universum inclusief de geliefde Aartsengelen. 

 

Deze lichtwezens hebben de Aartsengelen gecreerd als als boodschappers van de hemelse waarheid. En ze beschermen de hemelse waarheid over onze universum en alles waar onze ziel mee in connectie staat.

 

Wij als mens hadden geleerd dat de Aardse in de centrum van onze universum staat en hebben eigenlijk nooit verder gekeken dan onze sterrenstelsel tot nu wat laat zien dat de mensheid klaar is voor de volgende stap. 

 

Een van de meer bekende principalities voor wie ik uitleg zal geven is Asarael, een naam wat door velen als engel naar voren komt. 

 

Ze is prachtige lichtwezens gevuld met liefde, haar Naam betekend zuiverende Energie van god. Dit is omdat ze de licht van alle lichtwezens Komen naar haar universum om zichzelf te reinigen wanneer nodig. In het hinduisme word ze vergeleken met de godin Usha. Een godin beschreven in vedische teksten als een de godin van de ochtend. Dit is waarom ik de woord Engel niet te vergelijken vind met deze lichtwezens want ze zijn zo veel meer dan een Engel, ze zijn de Elohim en zeker geen boodschappers van God. 

 

De Principalities zijn de wezens die staan voor al de licht en energie Dat afkomatig is van God/ de Bron. De enige reden waarom ik de woord Engel en Aartsengel gebruik in plaats van elohim is omdat de term Engel beter bekend is en dus ook geaccepteerd over de gehele wereld.

 

Voor velen zijn deze wezens Engelen/ boodschappers maar dit is niet de gehele waarheid, ze zijn lichtwezens die staan voor de universele waarheid en delen de informatie waar de mensheid klaar voor is. Ze verspreiden de kennis door het te verdelen onder de zielen waarmee ze gelinkt zijn. Denk aan, lichtwerkers, gidsen, mediums en alle andere spirituele docenten. Zielen waar wij als mens beter en makkelijker mee in contact Komen en kunnen horen dan echte Aartsengelen en principalities.