De Cousale chakra

Het Causale Chakra zit aan de ACHTERKANT van het hoofd, net boven het kruinchakra, wanneer alle 12 chakra’s geactiveerd zijn.
Word je met de 5e dimensionale frequentie stijging op planetaire niveaus ervan bewust dat dit chakra nu opnieuw wordt geactiveerd op manieren die je werkelijk in veel hogere mate zullen openen. En verankeren door dit chakra, de pijnappelklier en hypofyse, het hogere Christus-bewustzijn of Boeddha bewustzijn.
 
De Aartsengelen Christiel en Mallory zijn verantwoordelijk voor dit chakra. Het is maanwit en het bevindt zich net achter de achterkant van de schedel. In de Atlantische tijd bevond het zich IN het hoofd, omdat de Atlantiërs langwerpige schedels hadden en dus een veel groter brein dan we vandaag hebben. Wanneer dit chakra voor het eerst wordt geactiveerd (met de andere 5 chakra’s plus natuurlijk de bekende 7 (die vijf werden afgesloten met de val van Atlantis en heropenen nu voor degenen die klaar zijn om dit te ontvangen)), staat het los van het hoofd, en het wordt gevonden tussen de crown (kruin) en de soul star chakra’s.
 
Naarmate je licht quotiënten niveaus stijgen, wordt het causale chakra herenigd met de vijfdimensionale chakra’s en is het daarmee in hogere afstemming, zoals het oorspronkelijk was. Het is verbonden met de Maan en wordt als je eigen persoonlijke maan, die het Goddelijke Vrouwelijke Licht absorbeert en uitstraalt! Het verhoogt niet alleen je trillingsfrequentie, maar verlicht ook de diepe VROUWELIJKE wijsheid die je in je eigen ziel bewaart. De Goddelijke Vrouwelijke energieën die nu binnenstromen, werken intens en immens met dit chakra. Je kunt soms het gevoel hebben dat de achterkant van je hoofd wordt geopend, omdat het ook rechtstreeks werkt met je pijnappelklier en hypofyse, en natuurlijk verbonden is met de chakra’s van het derde oog en de keel, waardoor de bovenste piramide volledig wordt geopend. Wanneer dit chakra volledig geopend is, heb je toegang tot de hogere dimensies en tot het hoogste licht van de aartsengelen en begin je dit op te nemen en kun je nu communiceren met de wezens van Licht van de Gouden Straal. Wanneer dit chakra volledig geactiveerd is, is het direct verbonden met het Hartcentrum en opent het verder de kanalen voor onvoorwaardelijke liefde, wat de hoogste liefde is die er is.
 
Houd er rekening mee dat het heel belangrijk is om te weten dat naarmate de planetaire frequentie toeneemt, we in veel hogere mate met de hogere frequenties moeten gaan werken. We hebben hier alleen toegang toe als de hogere zenderkanalen open zijn en de andere twee centra in het onderlichaam ook.
 
(Met dank aan Diana Cooper en Tim Whild)
Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life