De vorstdommen uitgelegd

Iedere plek in het universum heeft zo zijn eigen dimensies en niet alleen de Aarde zoals vele mensen denken. De Aarde, iedere ster, iedere planeet en het universum zelf heeft zo zijn eigen dimensies. Dan zijn er ook nog de groot hoeveelheid aan sub-planes verbonden met ieder individuele dimensie. De engelen wereld rijkt van de negende dimensie tot de zesde dimensie, dit is hun thuis, hun plekje in onze universum. Vele mensen hebben de misconceptie dat ieder lichtwezen uit een andere dimensie een Engel is. Het woord Engel komt van het woord Ängelos” wat staat voor boodschapper. Oftewel, iemand die een boodschap brengt wat technisch gezien zeker kan kloppen.

 

Maar waar de mensen uit de oudheid over spraken was een specifieke ras wat communiceerde met de mensheid. Engelen zijn te groot om in deze dimensie te werken en dus stuurde ze een andere type ziel die met degene sprak die geïnteresseerd waren in de kennis die deze prachtige zielen aanboden. Dit is waarom er zoveel verwarring is over het in contact wezen met Engelen, je moet met hogere dimensies kunnen werken wil jij een Engel kunnen channelen. Ze hebben een te hoge vibratie voor de meeste mensen en dus sturen ze vaak een ziel wat afkomstig is van een lager energetische vibratie en het is een ware eer wanneer ze dit doen.

 

En voor de vraag hoe groot zijn deze prachtige lichtwezens nu werkelijk… kan ik je vertellen dat de prinsdommen echt ontzettend groot  zijn. Hun energetisch lichaam geven vorm aan gehele universums en dus leven wij in een gigantisch entiteit die leven heeft gegeven aan ons universum. Dat is wat het universum werkelijk is, een uitbreiding van zielen die leven in grotere zielen iets wat velen onder ons niet kunnen begrijpen. Wil je hier meer over leren kun je onze lessen volgen over de creatie van de ziel. Een plek waar we niet alleen leren waar wij vandaan komen maar ook hoe het universum gevormd is door krachtige lichtwezens genaamd de vorstdommen.