What is a Spirit Guide?

Wanneer je oprecht wenst om op een bewuster niveau contact te hebben met je Spirituele Gids kan dit zeker. Jouw Gids wil niets liever dan dit, ze zijn er om ons te helpen en willen graag dat we bewust zijn van hun begeleiding. Dit is zodat ze hun taak nog beter uit kunnen voren in samenwerking met ons! 

 

Ze zijn er voor ons, ongeacht of je dit nu ervaart of er niets van merkt in je dagelijks leven. 

Ze zijn er voor je, ongeacht of je dat duidelijk ervaart of er niets van merkt. In dat laatste geval zeggen mensen vaak: nou, ík heb geen spirituele gids gids hoor! Maar iedereen heeft op zijn minst één persoonlijke gids en meestal meerdere. Omdat er zoveel misverstanden bestaan over gidsen en hun begeleiding, wil ik er in dit artikel wat meer helderheid over verschaffen.

 

Wat is een Gids?

 

Een spirituele gids kan uit veel verschillende bronnen komen; hij of zij kan een overleden familielid zijn die met u communiceert op manieren die u herkent. Ik heb er enkele gekend die in dromen verschenen of een boodschap brachten en vorm gaven aan ideeën rechtstreeks in onze geest. Het is bekend dat ze je op de een of andere manier begeleiden op zowel je spirituele als fysieke reis hier op aarde.

 

Er zijn mensen die een dierengids hebben die als metgezel fungeert of je reis verrijkt door de verbindende eigenschappen van dit dier. Dan zijn er degenen die een gevorderde ziel hebben en daarom worden geleid door hogere vormen zoals de geascendeerde meesters of de aartsengelen. Deze gidsen kunnen je hele leven bij je zijn, of komen misschien af ​​en toe langs om je te helpen met specifieke lessen. Deze gidsen nemen vaak de rol en het uiterlijk aan van traditionele leraren of vertellers; je ziet ze misschien als religieuze figuren, terwijl een ander meer verbinding maakt met spirituele zielen zoals een Native American of zielen zoals een wijze vrouw of een sjamaan.

 

Sommige mensen verbinden zich met de natuurrijken en voelen dat de energie van hun gidsen meer lijkt op die van de elfenrijken; terwijl anderen een sterke verbinding voelen met interdimensionale wezens van buiten de sterren. Je gids kan uit andere werelden of rijken komen, misschien zelfs plaatsen waar je eigen geest ooit verbleef; zoals andere planeten zoals de Pleiaden of Sirius. Dit is iets dat zich de laatste jaren meer begon te ontwikkelen; mensen voelden dat deze ‘buitenaardse’ gidsen dichterbij kwamen en zichzelf bekend maakten, wat op zichzelf een intrigerend onderwerp is.