Mediumschap

Wat is een Medium?

Een medium is een persoon die contact kan leggen met  overledenen maar ook met andere zielen zoals Gidsen, Engelen, Elohim, de de wereld van de fee en levert bewijs dat deze werelden bestaat. Als een mens komt te overlijden blijft je fysieke lichaam achter, maar je ziel, de essentie van wie je bent, leeft voort in een andere dimensie voor velen beter bekend als de hemel. Een medium is een persoon die zichzelf kan openstellen doormiddel van het gebruiken van zijn/ haar gaven en vangt energietrillingen op vanuit deze dimensie die ze vertalen voor de klant. Overledenen vertellen wat voor hun belangrijk was en komen met feiten over zichzelf en anderen. Na ons leven hier op aarde gaat het leven verder. Niet alleen voor ons maar ook voor de overledenen willen niets liever dan gehoord worden.

 

Bij het opleidings centrum Spiritual living in Colorado Springs ben ik opgeleid op een goede maar ook andere manier dan meesten. Hier werden geen zweverige verhalen gedeeld maar combineerde men de klassen met de wijze lessen van de Indigenous stammen waardoor je een andere kijk op spirituele zaken krijgt. Regelmatig heb ik bij Civas in cursussen en trainingen gevolgd en heb ik in het verleden ook les gehad van Rob van der Wilk en een Sjamaan in Montana die mij heeft getraind tot de Sjamanistische pad van de Shoshone stam en heeft mij gezegend met de 9 rites iedere Sjamaan volgt alleen voor mij waren deze rites in de natuur wat het een krachtige effect geeft. 

 

Wanneer ik contact maak met een overledene zal ik duidelijke en herkenbare bewijzen proberen te leveren. Een bewijs is iets wat ik vertel over de overledene. Bijvoorbeeld; hoe zijn/haar karakter was, een herkenningspunt in uw woning, een dierbaar moment die jullie deelden, hobby’s,  werk of ziektebeeld.  Persoonlijk vind ik dat ik pas verder mag gaan in het contact als de bewijzen zijn verteld.

 

Samengevat;

  • Door mij af te stemmen op de ziel van de overleden ontstaat er communicatie.
  • De energie, berichten, gevoelens, herinneringen, beelden en woorden van de overleden ziel worden vertaald.
  • Er is sprake van een goed contact als er bewijzen zijn die door jou herkend worden.
  • Bewijzen kunnen zijn; een beschrijving van het karakter, soort relatie, hobby’s, een gedeelde herinnering, werk of de manier van overlijden.
  • Als er werkelijk contact is gemaakt met de overleden ziel kan er een boodschap door gegeven worden.

Hoe werkt een consult?

Na een korte uitleg over een consult, gaan we van start. Jij luistert en vertelt niets want ik wil er echt graag blanco ingaan. Wanneer ik contact voor je maak met een overledene, dan zijn daar 3 partijen nodig.

 

De overledene die informatie doorgeeft. Ik zal dan de informatie goed moeten ontvangen  en doorgeven en jij, als klant, geeft aan of je de informatie wel of niet herkent. Door een duidelijke ja, nee of ik weet niet te zeggen.

 

Als je de informatie niet herkent, geeft dat niets. Ik weet dan dat ik me anders moet afstemmen. Of het kan zijn dat je de gegeven informatie thuis na moet vragen omdat je deze niet herkent van wat er verteld wordt. En soms vertaal ik het gevoel of de beelden onvoldoende of ben ik onvoldoende helder afgestemd.

 

Je kunt altijd met je smart Phone het consult opnemen.

Voorwerpen of foto’s meenemen mag, maar ik heb ze niet nodig.