Services

Our Services;

Angel Consult:                                                                     35,00 euro

Het engelen Consult, what houd dit nu exact in?  We kennen allemaal het word Engel wel maar wat betekend dit nu werkelijk? Engelen werden in het verleden gezien als de boodschappers van god maar ze doen toch echt veel meer. Ze helpen ons, begeleiden ons in iedere stap die we nemen in het leven en bieden je de mogelijkheid om een dieper inzicht te verkrijgen op uw eigen leven, waarom bent u op aarde?

Met deze Engelen Consult beantwoorden ze niet alleen uw vragen maar bieden u ook advies aan en mogelijkheden tot een ander inzicht.

Reading;                                                                                         15,00 euro

Met behulp van mijn gidsen zal ik voor u 3 of meer vragen beantwoorden tijdens mijn reading. Ik gebruik hierbij mijn fluisteringen van de natuur kaarten of een van mijn andere decks dit ligt aan de vraag en welke deck goed voelt op dat moment.

 

Archangel Healing;                                                                     15,00 Euro

Wanneer u een Aartsengelen healing bij mij bestels leg ik contact met de Aartsengelen Raphael and Ariel die mij tonen welke lichamelijke, energetische of emotionele blokkades bij u aanwezig zijn. Daarnaast ontvang ik informatie over welke Engel en Aartsengel het dichtst bij u staat mij hierbij ook zal begeleiden. Deze healing kan van 30 minuten tot een uur duren liggend aan de hoeveelheid van klachten, daarom vertel ik mijn klanten altijd een uur hiervoor zeker vrij te houden.

Archangel Cleansing;                                                                         25,00 Euro

Wanneer u een cleansing besteld leg ik contact met de Aartsengelen Michael, Nathaniel en Raphael die samen uw fysieke, energetische en Emotionele blokkades zullen zuiveren. Michael zal het negatieve energy verwijderen terwijl NAthaniel u en uw aura zal zuiveren en nadat deze heren klaar zijn zal Raphael alles helen. Een perfecte team voor het verwijderen van negativiteit.