Workshops

Workshops Engelen genezing/ Angel Healing.

Engelen genezing is een zeer liefdevolle workshops van healing met behulp van de Aartsengelen. Tijdens een Engelen Genezing maak ik contact met de Aartsengel Raphael die mij begeleid in het creeren van de verbintenis. Nadat deze verbintenis is gelegd begint het overbrengen van zijn liefdevolle verlichtende energie hierbij hoef ikzelf niet veel te doen het zijn de engelen die het energie verstuurd.

Zeer goede energie voor het kalmeren van een person, in balans brengen van je lichaam en geest en ondersteunende heling te geven wanneer je fysieke klachten hebt.

Workshops ontmoet je gids,

Contact met uw gids is iets wat voor mij van nature komt maar dat geluk heft niet ieder mens vandaar dat ik een workshop in ontmoet je gids aanbied maar wat houd dit exact in en wat kunt u verwachten?

  • Meditatie cd waarmee u leert in contact te komen met uw gids, deze neemt u gewoon mee naar huis na de workshop.
  • Uitleg over het verschil tussen een gids, lichtwezen, engelen, lichtmeester, natuur zielen, U kunt hier uw vragen ook stellen over het verschil tussen een gids en uw persoonlijk beschermengel.
  • Er word een gidsen tekening gemaakt voor u met een boodschap hierin verwerkt.
  • Helen met je gids, de eerste stappen in het samenwerken met uw gids.
  • Intuitief contact maken met uw hoofdgids, uitleg wie dit persoon is en wat hij of zij voor u op dat moment kan betekenen.

 

Workshops intuitief was tekening maken.

Een wastekening is meer dan alleen wat prachtige kleuren op papier, wanneer je begint met deze spirituele workshop zal je je wel afvragen wat dit nu exact voor u kunt betekenen. Een intuitief wastekening laat zien wat er om u heen zit (gidsen, Engelen) U kiest zonder er bewust van te zijn de kleuren verbonden met emoties waardoor het al gauw duidelijk word waar u aan kunt werken.

Een ware reis in uw ziel dat u uw blokkades op dat moment toont,  een aanrader.

 

The Angelic Hour workshop,

Wat betekend The Angelic Hour workshops nu eigenlijk? Wat doen we tijdens een workshop zoals dit, nou zie het als een voorproefje als de Circle of Angels cursus waar we iedere Donderdag met een groepje samen komen en onze ervaringen delen, ook word er uitgelegd wat Engelen zijn, hun hierarchie, de topic geincarneerde engelen komt ook aan de beurt en dit alles met een gezamelijk kop koffie of thee. Er word gemediteerd, intuitief contact gelegd en natuurlijk ervaringen gedeeld mocht u deze hebben.