The Angelic world

Uitleg readingen

Uitleg van de type readingen die ik geef

Voor sommigen kan het soms onduidelijk zijn wat alle verschillende termen en vormen van readingen die wij geven nu precies inhoud. Daarom heb ik besloten een duidelijke overzicht te creëren waarin we niet alleen uitleggen welke type diensten wij bieden maar ook uitleg geven wat jij kan verwachten van de desbetreffende reading. Hiermee hopen we duidelijkheid te brengen zodat u weet wat u exact aanschaft bij ons.

Intuïtieve readingen; iedere spirituele dienstverlener werkt tot zekere zin vanuit hun intuïtie. Sommigen halen diepliggende boodschappen van de kaarten die ze gebruiken, anderen voelen in op objecten zoals een foto en dan zijn er die de boodschappen die ze binnenkrijgen van de gidsen. Hoe ze te werk gaan maakt eigenlijk niet uit zolang hun intuïtie maar krachtig is want dan haal je het meeste uit een reading. Maar wat is het verschil tussen een intuïtieve reading en het gebruiken van tools nu eigenlijk? Bij een intuïtieve reading is men gericht op hetgeen wat bij de reader binnenkomt terwijl bij een gewone reading men tools zoals orakelkaarten gebruikt. Een spirituele dienstverlener gericht op het werken vanuit hun intuïtie zonder de tools verdiept zich in het werken met gidsen of engelen en leest veelal de energie dat de klant uitstraalt. Ze combineren de kennis die ze opdoen vanuit hun eigen onderzoek gezamenlijk met de boodschappen van hun gids en/of Engelen. En zo vormen ze veelal een toch wel interessante reading voor hun klant.  

Mediumschap; Een medium is iemand die zich gespecialiseerd heeft in het communiceren met overleden dierbaren. Hier moet men wel goed in opletten en ook reëel blijven, als eerste onthoud dat een medium zijn/haar best doet om jou bewijs te leveren dat de persoon met wie ze communiceren werkelijk hun overleden dierbare is. Dit is zeker een belangrijke stap wat iedere medium zou moeten doen, maar het is ook belangrijk om te onthouden je eisen redelijk te houden. Het kan wezen dat hetgeen waar jij ontzettend veel waarde aan legt bij de ziel niet langer van toepassing is. Zo zijn vragen altijd mogelijk en men zal daarin zeker een goed antwoord willen geven maar de ziel kiest de antwoorden en welke vragen te beantwoorden. Het is dan ook hierdoor dat ik ieder persoon die bij mij een mediumschap reading aanvraagt altijd vertel open te staan voor iedere boodschap. Soms kan er namelijk iets geheel onverwachts naar voren komen wat jou niet bezig houd maar wel van belang is. 

Vorige leven Reading: Eén van mijn readingen die ik bied is de vorige leven analyse of de Soul Path waarin ik de weg die je ziel tot nu toe heeft bewandeld geheel beschrijf. Een reading over je vorige levens bied inzicht in jezelf en je drijfveren. Het biedt een verrassende invalshoek voor je eigen groei. Geloof je niet in vorige levens? Zie deze vorige levens dan als een metafoor. Ook dan kan deze reading je inzicht geven in wie je bent.

Voor wie is dit geschikt?

Is er een terugkerend thema in je leven dat je niet kan plaatsen? Voelt iets bijvoorbeeld als een hele oude angst? Bijvoorbeeld angst voor verdrinking of angst voor het aangaan van een liefdesrelatie? Het kan zijn dat je zelf voelt dat dit niets te maken heeft met het leven dat je nu leeft, dat het iets heel ouds is. In zo’n geval kan een reading op vorige levens helpen. Ook pure nieuwsgierigheid kan je drijven. Weet je niet of een bepaald thema/angst te maken heeft met vorige levens, kies dan voor een algemene reading.

Spirit Art: Ook bieden wij de mogelijkheid tot een speciaal op jou afgestemde gids tekening. Een Circle of Angels gidstekening brengt je in contact met één van jouw gidsen en/of engelen maar ook andere lichtwezens zoals bv een starseed ziel, eenhoorn etc.
Wanneer Nancy voor je aan het werk gaat, stemt ze op jou en jouw gids af via je naam, geboortedatum en een recente foto. Tijdens deze reading vraag ik wie op dit moment jouw ondersteunt tijdens je huidige thema bijstaat. Vervolgens laat ik me intuïtief leiden naar de vorm en kleuren voor jouw tekening.
 
De meesten mensen zijn bekend met engelen en gidsen. De engelen zijn multidimensionale wezens van licht en ik teken ze in mijn intuïtieve engelentekeningen. Veel mensen die bekend zijn met gidsen, kennen gidsen die zich laten zien als een mensachtige gedaante, zoals een dierbare overledene of denk aan een bekende gids als Emed, White Eagle etc.

Kaart readingen,  Tarot en Orakel kaarten; er zijn vele verschillende type kaarten te verkrijgen waarmee men te werk gaat. Tarot is één van de oudere vormen afkomstig uit de 15de eeuw. Een tarot set komt met 78 kaarten verdeeld in de kleine en grote arcana. De Grote Arcana bestaan uit de 22 troefkaarten. Elke Grote Arcanakaart heeft een titel en een getal. De getallen gaan van 1 tot 21, De Dwaas heeft het getal 0. De Grote Arcanakaarten weerspiegelt de belangrijkste fases in de levensweg van de mens. De Kleine Arcana bestaan uit 56 kaarten met 4 categorieën zoals de kleuren Staven, Munten, Zwaarden en Bekers. De Kleine Arcanakaarten betreffen de kleinere levenslessen.

De orakel kaarten bestaat uit een set aan kaarten met een specifieke thema waar de reader zijn/ haar antwoorden voor jou uit kan halen. Het mooie van orakelkaarten is dat ieder een eigen deck kan maken en hier do zijn/ haar eigen betekenis aan kan geven wat een reading weer heel persoonlijk maakt en de boodschappen vaak krachtiger. Mijn favoriete type decks zijn  verbonden met de Engelenrijk, boodschappen vanuit spirit of het universum. Maar ook decks van eenhoorn en de fee spreken me altijd zeer aan.

Reacties uitgeschakeld voor Uitleg readingen
Nancy Angel

Hello and welcome everyone, ~Angelic Soul~Eclectic Pagan~Celtic and Norse Enthusiast~ ~ With a love for fairies, Elves and Angels~