Virtue Mysteria

 

Virtue(deugd) Mysteria,

Deze prachtige rustgevende Engel heeft een krachtige verbinding met de Aartsengel Uriel en deelt taken met hem verbonden met de waarheid, wijsheid en innerlijke groei en ontwikkeling. Angel Mysteria is de engel die regeert over de ingewikkelde keuzes die we in ons leven soms moeten maken, de emotionele lasten hiermee verbonden en de inzichten die hiermee vrijkomen. Ik heb de eer gehad met vele Engelen samen te werken en ik moet zeggen dat Mysteria wel een van de meest unieke engelen leek te zijn. De meeste mensen die ik spreek weten alleen van de Aartsengelen zoals Michael, Uriël, Raphael maar hebben niet door dat er zo veel meer verborgen zijn in de spirituele werelden die wij als mens nog niet kunnen bereiken. Ook hebben de meesten niet door hoeveel er op dit moment geïncarneerd zijn om de mensheid te helpen, te begeleiden door de veranderingen die er gaande zijn. Dit komt omdat het bestaan van Engelen zelf in twijfel word getrokken maar ook kan het komen omdat men niet verder  wilt kijken dan wat de kerk hen aanleert. Maar als men logisch nadenkt en kijkt naar onszelf als voorbeeld; er zijn biljoenen mensen op deze Aarde, ieder van ons heeft een beschermengel en soms wel meer… dat alleen betekent dat er biljoenen Engelen moeten zijn maar deze engelen doen hun werk echt niet alleen. Soms hebben deze beschermengelen hulp nodig en dat krijgen ze van anderen engelen. Kortom, de reden dat er velen Engelen zijn is verklaarbaar door alleen al naar onze eigen ras te kijken. Maar laten we ons eerst eens richten op deze prachtige engel.

Mysteria kwam tot mij nadat ik zocht naar meer engelen namen om met ieder hier  te delen. Ze verscheen in een vibrerende heldere licht dat mijn hele praktijk kamertje vulde en zodra het langzaam wegzakte vormde zich een prachtige vrouwelijke energie gevuld met zacht geel en groene kleuren die over mijn muren heen straalde naar de buitenwereld. De beeld die ik kreeg bij haar was niet zijn engelen vorm zelf maar een zeer grote vrouw in een wit gouden jurk met groen aan de uiteinde. Haar vleugels lijkend op dat van een adelaar en haar ogen, zo helder groen dat het leek of ze schenen.

Ze begroette me met een warme lach en sprak in talen van licht, ze introduceerde zichzelf als Mysteria al werd ze ook wel eens Mysteriel genoemd. Ze kwam naar mij toe om haar verhaal te doen en een connectie te maken met de mensheid om zo haar licht en haar kennis meer en beter te kunnen verspreiden onder degene die hierin geïnteresseerd zijn. Naast een connectie maken wou ze ook een boodschap overbrengen wat zichtbaar was in hetgeen wat ze met zich meedroeg. Niet geheel begrijpend keek ik vol verbazing naar deze stralende engel die mij comfort bood doormiddel van een warme lach dat ieders onrust zou doen wegzakken.

Ze overhandigde mij een sprankelende wit met groen doosje, daarin een rol gevuld met lichttaal. Ik plaatste mij hand hierover en kon de boodschap voelen en wist toen waarom ze daar was. Het was niet alleen een boodschap als introductie voor de mensheid maar ook een persoonlijke boodschap dat ik moest opletten wie ik binnen in mijn hart liet. Ze gaf aan dat iet ieder altijd mij zal geloven en dat was oke, wanneer iemand niet geloofd in jou of jouw waarheid verteld dat meer over hen dan over degene die dit verhaal deelt. Ze vertelde me om mijn verhaal te delen, om de informatie wat binnenkomt altijd open en eerlijk te verspreiden want degene die je toebehoren, degene die wel klaar zijn voor deze hemelse boodschappen zullen mijn woord verspreiden.

Verder kwam ze met meerdere persoonlijke boodschappen verbonden tot mijn privé leven en bood me de inzichten en beelden van mijn toekomst als ik deze pad  bleef volgen. Kortom ze kwam mij de uitkomst van mijn harde werken laten zien als ondersteuning en dit waardeerde ik ontzettend. Maar warme verwelkomende energie maar ook haar stralende aura en helder licht was helend, ik voelde het over mijn lichaam heen wassen alsof het de twijfels en onzekerheden van mij weg namen zodat ik me beter en helderder kon richten op wat komen gaat. Daarna alsof het een flits was verdween deze prachtige engel en liet achter het doosje op mijn vensterbank zichtbaar op het astrale vlak alleen voor mij omdat het een persoonlijke boodschap was.

Mysteria is een engel van pure energie in de kleuren groen, wit dat tot cream licht geel veranderd wanneer ze beweegt. Ze is niet een engel die zich gauw laat zien en hierdoor is ze ook zeer onbekend onder de mensheid, het is een naam die je zelden tot nooit ziet. Ze is hier om haar boodschap zo natuurlijk mogelijk over te brengen zodat  het deel word van onszelf. Haar vleugels zijn als die van de dier verbonden met haar de adelaar. De getal verbonden met haar 4141 wat leiderschap, innerlijke groei maar ook de duwtje in de rug om verder te gaan al kan dit soms eng zijn. Verandering is niet altijd comfortabel maar wel nodig en dat is wat deze engelen getal maar ook engel jouw wilt vertellen. Mysteria is een Angelic Virtue (een deugd) en net als andere Virtue engelen brengt zij een boodschap van groei, inzichten en openheid naar ieder die haar toelaat.