About

Circle of Angels uitgelegd

Over mij

Mijn naam is Nancy, oprichtster van Circle of Angels. Met Circle of Angels werk ik aan mijn zielsmissie, losstaand van de maatschappij, werkend vanuit pure energie en mijn hogere zelf. Ik laat mij leiden door de Engelen, mijn intuïtie en mijn ziel. Alles wat ik doe in mijn leven, mijn relaties en mijn bedrijf word begeleid. Wanneer je in de energie kan stappen van je pure potentie voelt het als thuiskomen. Vanuit mijn Sjamistische achtergrond maak ik contact met spirit en help ik ieder met het bereiken van hun volle potentie doormiddel van genezing en het verbinden van jou met je intuïtie en je hogere zelf. Een prachtige reis naar een beter toekomst.

Hallo lieve mensen, mijn naam is Nancy hierbij wou ik een stukje van mijn spirituele ontwikkeling met u delen. Ik ben geboren in een van de kleinere plaatsjes in Nederland, een plek gevuld met interessante verhalen uit het verleden. Een uitdaging voor mensen met gaves zoals ik. Mijn gave was op jonge leeftijd ontdekt door mijn beide ouders, mijn vader een hypnotherapeut en astroloog was bevriend met bekende Nederlandse paragnosten. Het waren dan ook twee van deze vrienden die hem erop wezen dat zijn dochter een nieuwetijdskind was, iemand met sterke gaves die wel begeleiding nodig had. Dit was verneembaar zeker rondom mijn school presentaties. Zowel het helder horen, helder voelen als het helder zien ontwikkelde zich en hierdoor was ik vaak afgeleid op school. Ook merkten de andere leerlingen dat ik toch net wat anders was en begonnen me vaak te behandelen als een buitenbeentje. Het is niet makkelijk voor een kind om te begrijpen wat er werkelijk gaande is en hierdoor was ik op vroege leeftijd soms best ongelukkig.

Mijn vader’s vrienden gaven hem advies, ze vertelde mijn beide ouders dat door het leren te begrijpen van mijn gave ik het een plek kon geven. En zo heeft vooral mijn moeder de tijd genomen om met mij deze toch wel uitdagende les aan te gaan. Zo leerde ze me dat het spirituele een prachtige wereld is maar ook zijn negatieve kanten heeft net als al het andere hier op Aarde. Ook had ze een kleine notitie boekje waarin ze mij de mogelijkheid bood tot het beschrijven of tekenen van wat ik waarnam, iets wat ik tot de dag van vandaag nog altijd doe.

Iedere keer als ik vanaf dat moment wat waarnam deelde ik het met mijn beide ouders en het was mijn moeder die dan de tijd nam om hetgeen wat ik waarnam uit te leggen.

Deze aanpak zorgde ervoor dat mijn verwardheid werd vervangen door nieuwsgierigheid want bang was ik nooit voor alles wat ik waarnam maar begrijpen deed ik het ook niet geheel.
Als tiener begon mijn interesse in deze topic echt te bloeien, ik begon dan ook met het onderzoeken van het spirituele bij onze lokale bibliotheek. Iedere week ging ik hier naartoe en leende ik weer ander boeken die ik dan thuis echt blad voor blad doornam. Het was tijdens deze fase dat mijn interesse in alternatieve geneeskunde, paganisme maar ook hekserij begon te groeien. De nieuwsgierigheid rondom deze drie topics en het geestenrijk bleef groeien en werd aangevuld door mijn interesse in tarot, orakel kaarten, edelstenen en healing systemen zoals reiki.

Mijn ontmoeting met het Engelen rijk. 

Op zeventien jarige leeftijd leerde ik de Aartsengel Michael kennen tijdens een van de meest chaotische nachten die ik tot die dag had meegemaakt. Mijn wil om ieder te helpen die het nodig had was al aanwezig op jonge leeftijd, ik werkte als vrijwilliger op verschillende plekken en kreeg de mogelijkheid om mee te gaan naar een gigantisch Nieuwjaars feest in Groningen. 

Hier had ik de kans om met een aantal van mijn vrienden gezamenlijk deel uit te maken van het EHBO team. Onze taak was vrij simpel, wandel door de vele zalen heen en let op of er iemand hulp nodig heeft. Al gauw bleek deze situatie toch heftiger dan eerst verwacht, binnen een uur was de eerste slachtoffer al bij ons met een drugs overdosis. Deze vrouw vocht echt voor haar leven op dat moment, een herinnering wat tot op de dag van vandaag nog gegrafeerd staat in mijn hersenen. De jongsten van het team waaronder ikzelf en mijn vriendin gingen na afloop even een rondje lopen ter afleiding.

Maar ook dit werd wederom verstoort want voordat we het rondje konden maken werd er een jonge man, wederom slachtoffer van drugs naar ons gebracht. En zo hadden we nog een aantal van deze situaties die zich herhaalde. Later in de nacht rond half vier brak er een groot gevecht uit voor de deur van onze EHBO post waar een aantal mensen van Turkse afkomst elkaar staken met afgebroken bier flesjes of ander glazen. Twee hiervan raakte behoorlijk gewond en moesten door ons behandeld worden. Helaas weigerde ze dit want wij als vrouwen konden een man niet op de juiste manier verzorgen. Deze mannen hadden te veel gedronken en waren niet tot reden vatbaar, daarom werd erdoor onze collega’s voorgesteld dat ik en mijn vriendin gezamenlijk naar een van de balkons ging.

 

Degene die wij moesten helpen als team werden alleen maar agressiever en vielen degene aan die hun wonden wouden verzorgen. En dus bleven mijn vriendin en ik op veilige afstand toekijken hoe ieder aanwezig op deze Nieuwjaars feest totaal door het lint ging. De indrukken en de stress werden te veel voor de partner van mijn vriendin en hij werd emotioneel. Hij had geen behoefte meer om hier te zijn, wou meteen weg en raakte zelfs gefrustreerd naar ons toe omdat wij niet luisterde volgens hem. Het was op dit moment dat zowel ik al mijn vriendin een gigantisch zwarte schaduw zagen dat langzaam vorm gaf. Het leek op een dementor uit de Harry Potter boeken dat vanaf de licht balken naar ons toe zweefde. De gevoel wat hierbij vrijkwam was pure onbeschrijfbare negativiteit dat zich verspreide als een zwarte mist rondom ons. Hoe dichter bij deze entiteit kwam hoe intenser, en doordringender zijn vurige ogen werden. Zowel mijn vriendin, ik als haar partner namen deze entiteit waar. De angst die hun voelde groeien terwijl deze entiteit naar voren kwam was bij mij niet aanwezig. In plaats daarvan nam ik een stap naar voren zonder een grammetje aan angst en vroeg om hulp, mijn moeder had me uitgelegd dat gidsen je altijd helpen in deze situaties en daar vertrouwde ik volledig op.

Voordat ik het door had kwam Aartsengel Michael met gespreide vleugels en sloeg ze rondom ons. Hierdoor kalmeerde mijn vrienden eigenlijk meteen. Zijn aanwezigheid was genoeg om al het duistere wat er die nacht aanwezig was te verdrijven en werd vervangen door een hele kalme energie. Deze prachtige engel draaide zich vluchtig om, gaf mij een persoonlijke boodschap wat ik tot op de dag van vandaag met mij meedraag. Daarnaast vertelde hij wie hij was voordat hij vertrok en motiveerde me om onderzoek te doen gericht op de engelen wereld. Michael vertrok net zo snel als dat hij aankwam maar liet een beschermende energie achter wat ervoor zorgde dat na zijn vertrek ook alles binnen dit gebouw rustig zou blijven. De rest van de nacht ging dan ook sneller voorbij dan je zou verwachten, er waren geen ongevallen, geen ruzie of mensen met overdosis. Het enige wat men ervaarde de rest van deze toch wel avontuurlijke nacht was rust en bescherming.

Persoonlijk heb ik alleen dit rust mogen ervaren wanneer ik met Aartsengel Michael gezamenlijk werk. 

Deze ervaring had een diep indruk op mij achtergelaten, ik werd nieuwsgierig naar het bestaan en rol van Engelen in deze wereld en dus verdiepte ik me in alles wat je mogelijk kon vinden over deze prachtige lichtwezens. Daarbij heb ik verschillende engelen cursussen gevolgd gezamenlijk met de opleiding tot Angel practitioner in Amerika. Mijn nieuwsgierigheid bleef groeien en dus zocht ik contact met mensen die net als ik geïnteresseerd waren in het werken met engelen. Niet lang nadat ik de Nederlandse spirituele forums had doorzocht kwam ik in contact met een oudere vrouw. Deze dame wou graag samen een bedrijf opstarten met betrekking tot engelen en in eerste instantie was ik hier heel enthousiast over maar deze samenwerking liep niet zoals ik had geplant en dus ben ik mijn eigen weg gegaan. Het was tijdens deze periode dat ik een deel van mijn missie hier op Aarde ontdekte maar ook mijn verbintenis met de engelen en het engelenrijk werd me duidelijk. En nu richt ik mij op het delen van de kennis van vele spirituele topics die ik over de jaren heb opgedaan met name het werken en werken met geesten, gidsen en engelen.

Naast het delen van mijn kennis en ervaringen ben ik me ook gaan verdiepen in het creëren van bepaalde producten verbonden met de helende krachten van engelen. Ik ben mijn eigen bedrijf gaan ontwikkelen en startte een ware community voor mensen met dezelfde interesses

Het spirituele kreeg echt een plek in mijn leven, van het verwoorden van mijn boodschap op spirituele beurzen tot de groei van mijn online platform. Veel mensen waren en zijn geïnteresseerd in mijn verhalen anderen waren nieuwsgierig en stelden vragen zoals bv: hoe weet jij dat je met engelen communiceert? Op deze vraag was mijn antwoord altijd best simpel, uit ervaring en jaren studeren heb ik geleerd energetisch onderscheid te maken tussen de verschillende entiteiten die er zijn. Daarbij hebben de engelen mij echt op vele momenten in mijn leven bijgestaan, van het moed vinden om uit een relatie met een narcist te stappen, de verschillende momenten dat ik deze prachtige wezens met name Gabriel, Aurora, Raphael en Michael heb mogen waarnemen. Om even een voorbeeld te geven, ik lag op een operatie tafel en de narcose werkte niet zoals het hoorde. Ik werd tijdens deze operatie wakker met de camera verbonden aan een slang nog in mijn keel. Paniek name over en ik had echt moeite met ademen, dit is wanneer Aartsengel Raphael verschenen is aan mij met zijn warme glimlach, legde zijn hand op mijn keel en zorgde ervoor dat ik kon ademen. Deze prachtige zielen hebben mijn leven echt verrijkt, ik werk dan ook graag met ze en doe dit op een dagelijkse basis.

Het is dan ook door hun steun en motivatie dat ik de risico nam om naar Amerika te reizen waar ik vele positieve maar ook negatieve levens lessen heb moeten doorstaan. En al was niet alles makkelijk het heeft mij wel gemaakt tot de vrouw die ik ben vandaag en daar ben ik trots op. Het was ook met de hulp van de engelen dat ik binnen een maand terug naar Nederland kon reizen toen mijn tijd in Amerika tot een einde was gekomen. Gabriel en Raphael zijn echt twee engelen die je helpen tijdens reizen, iets wat ik in eerste instantie niet verwachte. Wederom terug in Nederland heb ik het bedrijfs leven weer opgepakt, ik ben gestart met het geven van readingen op facebook en breid dit uit tot een online school. Ook in de toekomst zal mijn praktijk nog vele malen groter worden, daar heb ik alle vertrouwen in. Tot die tijd is ieder welkom in mijn community, iedere spiritueel zoekende, lichtwerker, energetisch werker tot alle anderen met interesse voor het spirituele zal altijd een plek hebben bij ons.

Veel liefs Nancy.

 

 

OUR VALUES

RESPECT

Within the circle of Angels community we ask our members to have respect for others, do not judge them or treat them in manners you wouldn't wish to be treated either.

HOSPITALITY

Next to respect we ask of our members for hospitality, some of the members might be young or struggling in need of guidance, treat them kindly.

OUR TEAM

Angel Aurora

Website developer, creator and writer.

Reservation

FREE HEALING SESSION

We realize that this chaotic world can become overwhelming especially for those more sensitive to energies and decided to offer free of charge daily healing. With this we hope to brighten your day by lifting the burden you might feel. We use a combination of lightgrid, Angel healing and Angel prayer on a daily base and would love to add your name to the list. Please know your information is safe with us, we do not share anything with third parties. Check out our Angelic Healing page or fill out the form below if interested. We thank you for every request you have send and are honored you trust us

SUBSCRIPTION

Want to receive regular news and updates to your inbox?