Journey of the Soul

Ben jij zoekende naar wie je bent geweest in vorige levens?

Lieve mensen, de tijd om de reis dat jij als ziel hebt ondergaan te begrijpen is aangebroken. De levens, de relaties, de karmische lessen, alles is verbonden met elkaar en heeft een reden! Doormiddel van het in contact komen met je hogere ik tijdens een zielsreis zal ik de informatie die je ziel vrijgeeft met open armen en ontvangen. Dit geeft mij de mogelijkheid tot het inzicht verkrijgen over de trauma die je ziel tijdens zijn/haar levens hier op Aarde heeft opgelopen. Ieder aspect hierin zal dan ook worden genezen, ik zal jou helpen deze karmische lasten los te laten zodat jij je volste potentie in dit leven kan bereiken. 

 

Ben jij klaar voor deze Karmische ziels genezings traject? Ben jij klaar om te leren van je verleden en een betere versie van jezelf te omarmen? 

Een pad tot het begrijpen van je levenslessen ligt voor je, ben jij klaar?

Ziels reis en Healing door Nancy

Een plek waar jij jezelf kan zijn, geen oordeel alleen maar rust en genezing

Liefdevol & veilig

Naast mijn ervaringen, mijn educatie vertrouw ik op mijn intuïtie en de inzichten die naar voren komen. Ik stem mijzelf geheel af op jouw innerlijke proces, jouw energie en jouw team aan gidsen om zo de juiste healing te geven. 

Inzicht

Naast mijn ervaringen, mijn educatie vertrouw ik op mijn intuïtie en de inzichten die naar voren komen. Ik stem mijzelf geheel af op jouw innerlijke proces, jouw energie en jouw team aan gidsen om zo de juiste healing te geven. 

Zielsreis

Vanuit mijn hoger zelf verbind ik me met jouw hart en ziel. Vol met liefde en vertrouwen laat ik me door jouw team aan gidsen begeleiden naar jouw innerlijke hallen waar we samen de antwoorden voor jou prachtige transformatie zullen krijgen. 

Hier start een gezamenlijke reis tot de diepste hoeken van je ziel

- ontdekt de pad van je ziel - genees - leer je innerlijke kracht kennen -

Naast onze diepgaande Divine Soul  traject bied ik nu ook Journey of the Soul through time Traject. Waarin je de mogelijkheid tot het leren van loslaten en herstellen van je karmische pad! Voor 2 maand gaan we gezamenlijk op reis en volgen we de pad die jou ziel ons voorlegt.  

Iedere traject die ik start stem ik mij volledig af op wat voor jou en je ziel nodig is zodat ik de mogelijkheid krijg om jou op de juiste manier te helpen. Gezamenlijk ontdekken we de verschillende vorige levens die jij hebt doorstaan, welke je nog altijd mee verbonden bent, wat de missie en doel was van deze levens en genezen wij de lasten die jij met je mee draagt. 

We werken op een diepgaand niveau en behandelen diverse karmische lasten verbonden met verschillende levens. Ook werken we aan de lessen die je in dit leven ondergaat en activeren we de connectie tot je verleden zodat jij meer inzichten en begrip krijgt voor de lessen die jij trotseert op dit moment. Doormiddel van dit traject brengen we je huidige leven in lijn met de persoon die jij werkelijk hoort te zijn. En dat bied een vrijheid waardoor jij meer liefde en geluk in je leven zult ervaren. 

Dit is een unieke mix van Sjamanistische reizen, healing. ceremonies, coaching, readingen en ziels ontwikkeling. Onthoud dat we iedere traject aanpassen op jou en de levens die jij hebt geleefd. Zodat we hetgeen kunnen behandelen wat werkelijk nodig is! 

Passen deze punten bij jou op dit moment?

 • Je bent opzoek naar meer informatie over de vorige levens die jij hebt geleefd. 
 • Je wilt door je gedragspatronen en angsten heen breken. 
 • Je bent klaar voor spirituele groei en inzicht. 
 • Je wilt verbinding maken met je hogere ik
 • Je wilt je levenslessen leren begrijpen en karmische lasten oplossen. 
 • Je bent opzoek naar wie jij bent in het nu maar ook in je verleden! 

Hoe gaan we te werk?

The path to understanding starts here! 

The Journey of the Soul Traject

 

 • Elke week een  helende sessie van 2 uur, wat leid tot 8  sessies zowel online als live mogelijk. 
 • 1 maal per week ontvangt u per email een uitgewerkte vorige leven analyse en dus totaal 8 vorige levens volledig uitgewerkt in PDF formaat, daarnaast ontvangt u ook opdrachten, inwijdingen verbonden met je karmische pad en boodschappen vanuit je ziel. 
 • 2 maanden 1 op 1 contact per email, Messenger en WhatsApp mogelijk. 
 • Persoonlijke welkomst pakket afgestemd op jou. 
 •  

Kosten: 275,- per maand of in zijn geheel: 555,-