Engel Kyriel

Engel Kyriel is de Engel van de 20ste energetische huis van de maan en komt met wijsheid en erkenning naar ons toe. Deze zachte maar met warmte omringende Engel vertelt ons dat wijsheid en oordeel altijd moeten worden gebruikt wanneer we onze angsten willen overwinnen. De maan, ene plek waar angsten beginnen in het duister met een zwakke verlichting die verschillende schaduwen creëert is een krachtig lichtpunt in ons leven. De maan geeft ons wijsheid om angsten los te laten, het bevat de kennis van schaduw en dualiteit. Het ziet voorbij het zwart en wit en richt zich op wat er achter huist. Kyriel is de Engel die ons helpt met het zien van het goede zelfs verborgen achter duisternis.  Degene die in contact staan met Kyriel leren hoe licht duisternis afkaatst net als dat Duisternis licht kan absorberen.

Kyriel en haar vele broers en aantal zusters helpen de maan met haar rotatie door hun machtige vleugels uit te slaan. Ze helpt haar zus Gabriel bij het overbrengen van passie, hoop even als mysterie, intriges en zelfs verleiding iets wat ieder van ons in dit leven heeft moeten trotseren. Ze werkt met de wachters die naar de Aarde zijn gestuurd om door de donkere plaatsen te dwalen en te observeren wat er in de schaduwen zich verbergt zodat haar heerser de wijsheid en licht van de maan kan laten schijnen in deze donkere locaties. Om iets te verslaan, om duisternis de baas te worden moet je volledig begrijpen daarom verschijnt ze soms als een eagle, een half mens en een half eagle of een groen met gele bol. Kyriel symboliseert scherp inzicht in het donker. Ze is magnifiek en aanlokkelijk maar kom niet te dichtbij want ze kan jou verblinden met haar witte licht. Kyriel kan goed zijn, maar wanneer ze bedreigd word en degene met wie ze missies heeft worden bedreigd zal ze haar positie en ruimte verdedigen. Sommige dingen zijn niet bedoelt voor ieder om te weten. Sommige dingen kunnen beter geheim blijven want niet ieder is klaar voor de waarheid. Soms is de beste kennis wanneer een persoon zelf de informatie van binnenuit naar het licht brengt.

Kyriel heeft assistenten, boodschappers kleiner dan haarziel die eigenlijk zoals haar uitzien. De eagles van het astrale gebied behoren allemaal tot haar en kunnen tussen werelden gestuurd worden. Ze worden door de blote oog niet waargenomen maar zien en horen alles. Ook plaatst ze eagles bij degene die heel dicht bij haar staan om zo altijd over hen te waken. En neem jij zo’n wijze eagle waar en vormt zich een connectie heb jij voor je gehele leven een sterke beschermende gids aan je  zijde.

Ze is een engel van een klein legioen. Het bedrag dat ze leidt, is loyaal, trouw en waarachtig. Ze verlaten hun minnares nooit volledig. Ze brengen verslag uit, nieuws waar zij ook van kan leren en waar ze anderen beter mee kan helpen. Ze is een oude geest van de maan. Iemand met wie de Ouden samenwerkten, zonder haar naam te kennen, maar wel haar gezicht. Een deel van haar legioen viel samen met de gevallen Engel Barbiel, haar broer, toen hij dat deed. Sommigen van hen werden merries van de nacht. Nare dromen, de oorzaak ervan. Maak je geen zorgen. Ze jaagt ze weg en de angst voor haar gezag blijft bestaan. Doe een beroep op Kyriel om jezelf te verlossen van ongewenste astrale bezoekers. Om nare dromen of duistere gedachten af ​​te weren. Roep Kyriel voor wijsheid in negatieve situaties of om het kwaad te bestrijden. Ze zal er klaar voor zijn, omdat ze altijd alert is op deze roepingen. Ze luistert stilletjes in de nacht en komt degenen die er last van hebben te hulp. Je donkerste gedachten en worstelingen kan zij helpen elimineren. Maar je moet ook sterk zijn. Ze is een ziel van waarheid en wijsheid, intuïtie en zicht, maar ze is ook een krijger. En dit laat ze niemand vergeten. Haar lied hangt ‘s nachts in de lucht. Kun je het zwakke gezang in de lucht horen? Zo licht dat het er bijna niet eens is? Velen horen haar lied en zijn bang dat het iets angstaanjagends en verschrikkelijks zal zijn. Misschien komt er een demoon in de nacht op hen af, denken ze. Uit angst voor het onbekende, zelfs in het prachtige lied van de stem van een trouwe hemelse dienaar, terwijl deze door het land weerklinkt. .

Als je niet bang bent, zal haar lied je in slaap zingen. Of spreek kleine woordjes in uw oor, zoals uw naam, of een snel woord, één woord, maar wel één dat zoveel wijsheid met zich meebrengt als de persoon die het hoort het toepast. Als de snelle frequentie van haar toon hen niet ontgaat. Zorg ervoor dat je goed luistert. Haar woord zal het ene moment hier zijn en het volgende moment verdwenen zijn. Ze houdt van de steen Oceaanjaspis. Het doet haar denken aan haar vleugelontwerp. het is rustgevend en helend voor de emoties, iets wat ze bij niemand graag verstoord ziet. Ze is dol op de oceaan van de aarde en het geluid van de golven. Het is een verlengstuk van de maan zelf. Kyriel is een engel van magie, intuïtie, wijsheid en plaatsen die gevreesd en onontdekt zijn. laat haar in je leven en vind veel goede dromen die helder en echt zijn. degenen die je leiden naar de ontdekking van jezelf en de wereld om je heen.

 

 

Aanroep aan Kyriel:

‘Kyriel, geliefde engel van het koor. Ik vraag dat je het kwaad en de negativiteit bevecht, zowel bij mensen als in de geest, die op mij gericht kunnen zijn. Bescherm mij alstublieft met het zachte licht van uw hartcentrum en help mij mijn angsten te overstijgen. Help mij veilig te zijn met dromen van vreugde en wijsheid, in plaats van nachtmerries in plaats van angst. Leer mij jouw wijsheid in dualiteit, in veiligheid en liefde, en geef mijn intuïtie de juiste richting.”

 

Afnemende halve maan

Kyriel’s persoonlijkheid is liefdevol, maar wijs. Ze is zo intelligent dat haar emoties vermengd zijn met haar analyse. Ze oordeelt op basis van haar hart, maar het antwoord komt in haar hoofd naar boven. Ze is intuïtief en weet van alles wat met magie en rituelen te maken heeft, maar ook van emoties die liefde, schoonheid en intimiteit omringen. Haar Maan is de afnemende Halve Maan, en zij is op dit moment de sterkste.