De Engelen Wereld

 

Vele van ons zijn bekend met de Engelen hierarchie zoals genoemd in oude documenten.  En ook ik volgde en geloofde dat dit de juiste informatie was totdat ik deze topic ben gaan onderzoeken en ontdekte dat er informatie miste. Dit ben ik gaan noteren om zo later via channelings aan de Aartsengelen na te vragen. Het was de Aartsengel Michael, Gabriel en Nathaniel die mij de missende informatie doorgaven wat ik dus op deze pagina met jullie zal gaan delen.

 

De Engelen ziel uitgelegd.

Er zijn vele locaties waar een ziel oorspronkelijk vandaan kan komen, dit kan het universum zijn waar wij nu in leven maar men moet niet vergeten dat onze universum. Vele poorten, wormholes en demensies met gelinkte werelden heeft waar een ziel doorheen kan reizen. Naast deze poorten, demensies en wormholes zijn er ook andere universums, werelden, planeten en sterren met ieder hun eigen Poort waar de ziel vandaan zou kunnen komen. Alles heeft zijn eigen frequentie, vibratie en energetische Kern in Engels ook wel een blueprint genoemd. De Engelen zijn lichtwezens die heersen over de hogere dimensies, hun wereld eindigd bij de vijfde demensie, de vijfde is waar je de natuurlijke wezens zoals elfjes, fee en andere elementals vind. Natuurlijke zielen die functioneren als boodschappers en beschermers van natuur en Al haar elementen. Hun boodschap is verbonden met inspiratie, natuurlijk licht en virtues. Deze prachtige zielen brengen hun boodschap naar de werelden onder hun waaronder ook onze aarde. Ze functioneren op de zelfde Level als de Engelen maar zijn toch heel anders wat je kan vernemen wanneer je met beide zieltypes in contact komt.

 

Nu dat we weten welke werelden de Engelen vandaan komen zullen we ons verdiepen in deze topic beginnend bij diegene van de Engelen die gekozen hebben om hun taak uit te voeren in de lagere demensies. Deze zielen kiezen ervoor om de energie binnen hun spirituele lichaam te verzwakken omdat ze anders niet goed kunnen functioneren binnen in deze lagere demensies. Tijdens hun reis van descedentie dimt hun licht totdat het de corrected vibratie level zijn en toch hun persoonlijke taak en boodschap kunnen verspreiden. Zoals ieder genoemd kan iedere ziel overall vandaan komen, denk aan het universum, de otherkin een term waar veel vooral in Amerika bekend is, starseeds, natuur wezens maar ook Engelen. Ieder van deze type Energie wezens/ zielen hebben de mogelijkheid om hun energie te sturen richting een pad wat leid tot het incarneren op Aarde net als ieder andere ziel. Het verschil tussen een geincarneerde Engel en ieder andere type ziel is de licht wat ze in hun ziel dragen. Een menselijke lichaam kan alleen maar een kleine fraktie van Engelen licht en energie verdragen waardoor deze zielen noet aan hun missie kunnen werken zoals ze dat voorheen konden. Dit is waarom ik geloof dat een geincarneerde Engel hier op Aarde erg zeldzaam is, ze zijn gecreerd om het universum en alle zielen binnen deze universum te dienen en hun missie huist diep in hun ziel. Deze zielen hebben de drang om hun missie te voldoen en dit is onmogelijk wanneer de kracht van hun ziel minderd tijdens hun Aardse leven. Begrijp me niet verkeerd, er zijn geincarneerde Engelen die wel deze stap hebben gewaagd, deze zielen zijn geboren met de kennis van hun vorig bestaan nog in tact en dragen een grote hoeveelheid van hun kracht in hun lichaam. Dit vergt veel kracht want de verbinding tot je hogere ik in combinatie met het vinden van balans wanneer men leeft in deze demensie is erg moeilijk omdat de Energie dikker en zwaarder aanvoelt. Voor diegene die de spring tot incarneren hebben genomen worden ook wel Aardse Engelen genoemd, ikzelf ben een geincarneerde Engel en heb dit mijn gehele volwassene leven geweten. Er is een mogelijkheid dat jij dit ook bent en één manier om hierachter te komen is doormiddel van een uitgebreide zielen reading waar de paragnost/medium de mogelijkheid heeft om de frequentie en Energie van uw ziel te lezen. Mocht u dit liever zelf eerst willen onderzoeken, dat kan doormiddel van het natrekken van de karakter eigenschappen van een geincarneerde Engel. Kijk wat u verbind en leer uw intuitive te vertrouwen want er is niemand die uw ziel beter kent dan uzelf.

 

Wanneer u de juiste informatie heeft gevonden en de tijd heeft genomen om uw ziel te leren kennen, komt alle informatie over uw ziel vanzelf naar voren.