Engel Dina

Engel Dina,

De zachte engel Dina is een engel van het leren, ze geeft en brengt altijd inzichten met zich mee en helpt ons kanten van onszelf te ontwikkelen die we eerder niet hadden herkent. Volgens de legendes, de verhalen die je vind in de wereld is Dina de engel die ons heeft geleerd te spreken, ze staat dan ook  voor open communicatie en gesprekstechnieken onder mens maar ook dier. Ze staat dus voor al het communiceren dat ieder dat leeft uitvoert hier op aarde maar ook in het universum.

Dina is een iets bekendere engel waarvan je de naam steeds vaker zult zien online dit komt omdat ze niet alleen door een aantal medium is waargenomen maar ook omdat het haar tijd is om de mensheid te helpen met het ontwikkelen en groeien. Hiervoor is namelijk communicatie nodig tussen hemel en aarde en daar helpt zij bij.

De eerste keer dat ik met deze engel in contact kwam hadden we hele gesprekken, ze vertelde over haar taak, haar rol in het universum maar ook gaf ze tips over het communiceren met de medemens. Dit was zeker welkom omdat ik als mens niet altijd goed ben in het hebben van de meer ingewikkelde gesprekken zeker rondom confrontatie. Ik kan hier persoonlijk heel moeilijk mee overweg en dus gaf ze mij de handvaten, hoe ik dit kon loslaten en de ander leren te begrijpen. Haar inzichten en advies heeft mij geholpen in tijden van moeizaamheden en woede door onmacht. Niemand weet wat er in een ander omgaat, niet jij maar ook ik niet en dus is het belangrijk altijd de ander met respect te benaderen hiermee laat je zien aan de ander dat jij wilt luisteren.

Niet iedere engel waarmee ik in contact komt valt mijn kamer binnen en vult het met prachtig ligt, dit was zeker niet het geval met Dina. In plaats daarvan ontmoette ik haar in één van mijn dromen waarin we in een zeer prachtig licht groene veld stonden en spraken over de bovengenoemde zaken terwijl er vogeltjes en andere prachtige geluiden om ons heen waren. Dina wou mij de boodschap van communicatie doorgeven op een rustige manier en wist dat ik wanneer ik slaap altijd zeer open sta. Ze heeft de droom zo vorm gegeven dat het mij geruststelde, dit alles zodat haar boodschap goed en duidelijk doorkwam. Haar uitstraling, een prachtige lichte huidskleur met zilver kleurige haren die golvend op haar schouder ruste. Haar vleugels een zachte witte kleur die achter haar ruste en haar gewaad een heel zacht en helder blauw met wit kortom weer een prachtige vertoning. Een prachtig en krachtige engel die haar boodschap in connectie met communicatie goed wou laten overkomen en dat was haar zeker gelukt.

Een gebed naar Dina:

Dina, Ik vraag voor je hulp in het leren van alles wat ik als mens nodig heb om mijn ziel verder te doen ontwikkelen zodat ik vanuit mijn hart kan werken aan mijn zielsmissie. Omdat jij de engel bent die ons leert spreken vraag ik jou om hulp, laat ik altijd de waarheid vanuit mijn hart met anderen delen zodat ook ik liefde en licht kan uitstralen over degene die op mijn pad komen in dit leven. Amen.