Munai Ki

Munai Ki

uitleg:

Simpel uitgelegd, Munai-ki betekend; de kracht van onvoorwaardelijke liefde, het bevind zich in jou hart, het centrum van je energetisch lichaam. Je ontvangt bij ons 9 inwijdingen die door de Sjamanen van Q’eros beter bekend als de afstammelingen van de Inca’s uit het Andesgebied in Peru. De pad die hun volgen is gericht op de natuur wat verbonden statt met het spirituele en de vrouwelijke krachten van moeder Aarde. De kennis en wijsheid verbonden met hun voorspellingen, ceremonies, geneeswijzen, initiaties en rituelen de deze stammen met zich mee dragen is deel van hun voor duizenden jaren. Tot voor kort waren deze inwijdingen alleen geschikt voor de afstammelingen van de Inca’s maar nu mogen ook wij in het Westen kennis maken met hun oeroude wijsheid. Dit zijn negen krachtige en toch ook simpele inwijdingen die ons terug brengen bij wat werkelijk belangrijk is; Moeder Aarde.

 

Inwijdingen:
De eerste vier inwijdingen zijn basis-initiaties; het verleden kan worden losgelaten en je slaat een nieuwe richting in. De drie daaropvolgende inwijdingen (vijf, zes en zeven) stemmen je af op de hogere frequenties en op de verschillende afstammingslijnen van sjamanistische Inca-helers. De achtste en negende inwijdingen zijn de “nieuwe” inwijdingen. Met elke inwijding open je een nieuwe deur in je proces van versnelde evolutie naar bewustwording en onvoorwaardelijke liefde naar wie en wat je in wezen bent.

 

De eerste inwijding:
De Hampe Rite, deze inwijding, van de Heler, activeert je vermogen tot heling van jezelf en anderen en het geeft je een verbinding met de Sjamanen die deze inwijding in het verleden ook hebben ontvangen. Je wordt als leerling opgenomen in de cirkel van genezers.

De tweede inwijding:
De Chumpi Rite, vijf energetische banden van kracht, die bestaan uit de 5 elementen Aarde, Water, Vuur, Lucht en puur Licht, worden in elkaar in je energieveld geweven om je belangrijke spirituele bescherming te bieden.
De banden werken als filters en ze voeden je lichtlichaam, waardoor je in je eigen natuurlijke kracht komt te staan.

De derde inwijding:
De Ayni Karpay, de inwijding van Harmonie; je wordt verbonden met de scheppende principes van het universum. Deze 7 archetypen bevinden zich reeds in jou; doordat je door de inwijding je er bewust van wordt zullen ze hun werk in en voor jou gaan doen.

De vierde inwijding:
De Kawaq rite, door het aanbrengen van een kroon en een ketting van licht wordt de innerlijke ziener in je geactiveerd. Er wordt een verbinding gemaakt tussen je hart en je derde oog; hierdoor wordt de onzichtbare wereld van energie voor jou zichtbaar.

De vijfde inwijding:
De Pampamesayok, door deze inwijding, de Hoeders van de Dag, verbetert je band met Moeder Aarde. Het contact met het vrouwelijke in jezelf wordt hersteld en je wordt verbonden met een afstammingslijn van Inca-helers uit het verleden.

De zesde inwijding:
De Altomesayok, door deze inwijding, de Hoeders van de Wijsheid, verbind je jezelf met de hemel en Vader Zon, de kracht van creatie, en met het mannelijke in jezelf. Je wordt verbonden met een afstammingslijn van Inca-helers vol oude wijsheid en oneindigheid.

De zevende inwijding:
De Kuraq Akuyek, je wordt verbonden met de Hoeders van de Aarde; zij beschermen het leven op Aarde en worden geholpen door de Aartsengelen. Je krijgt toegang tot jouw vermogen om je dromen waar te maken, het versterkt je telepathische vermogens.

De achtste inwijding:
De Mosoq Karpay, je wordt verbonden met de Hoeders van de Sterren. Hierdoor word je vrijgemaakt van het verleden en je wordt klaargemaakt voor de Tijd die Komt. Je DNA wordt opnieuw geïnformeerd en je zult gebeurtenissen moeitelozer op spiritueel niveau gaan verwerken i.p.v. op de andere niveaus, zoals het fysieke.

De negende inwijding:
De Taytanchis, je krijgt door deze inwijding, die van de Schepper, inzicht dat jij zelf de Schepper bent van jouw leven en jouw ervaringen. Het activeert het Licht van Creatie en je krijgt toegang tot de Bron en de oneindigheid van het Universum. Je ontvangt tijdens deze inwijding je speciale pi-stone.

Alle inwijdingen kun je, nadat je zelf bent ingewijd, meteen doorgeven aan anderen.
Net zoals bij alle inwijdingen die ik geef, kijk ik mee tijdens de inwijdingen om te zien wat er in je energieveld gebeurt. Dat kan vaak bepaalde inzichten geven, of aanvullende informatie.

Workshop locaties:
Westerlee, tevens op andere locaties mogelijk, ook aan huis maar zal duurder wezen. Deze workshop kan op afspraak worden gegeven.

Duur van de workshop en de kosten:
Voor 1 persoon: 1 dag.
De investering in jezelf voor deze inwijdingen is € 75,- incl.  handleiding, een certificaat en je ontvangt een speciale steen, de pi-stone. In Westerlee is bij een dagworkshop tevens een lunch inbegrepen.

Voor 2 personen: 1 dag.
De investering in jezelf voor deze inwijdingen is € 70,- per persoon incl. Handleiding, een certificaat en je ontvangt een speciale steen, de pi-stone. In Westerlee is bij een dagworkshop tevens een lunch inbegrepen.

Voor 3-4 personen: 4 middagen.
De investering in jezelf voor deze inwijdingen is € 70,- per persoon incl. handleiding, een certificaat en je ontvangt een speciale steen, de pi-stone. In Westerlee is bij een dagworkshop tevens een lunch inbegrepen.

*Bij een workshop aan huis worden reiskosten in rekening gebracht, afhankelijk van de afstand.