Contact met je Gids

Welkom

Ieder mens heeft meerdere Spirituele Gidsen (Spirit Guides), Spirituele bondgenoten die de reis die onze ziel maakt ondersteunen.

Tijdens de traject “Ontmoet je Gids” zal Nancy je begeleiden en verbinden met je spirituele team. dit alles om jou te helpen navigeren door de diepgaande transformatie wat deze traject in jou zal voorbrengen. 

Samen zullen we deze uitdaging aangaan door stap voor stap de connectie die jij hebt met je gidsen team te versterken zodat jij beter kan samenwerken met je gidsen. 

The world is filled with magical things, waiting for our senses to sharpen
Wat is een gids precies ?

Gidsen zijn “entiteiten” anders gezien, overleden mensen die als ziel in een energievorm om jou heen zijn. Iedereen heeft één of meerdere gidsen, die je gedurende kortere of langere tijd (soms je hele leven lang) helpen en begeleiden.

Gidsen zijn wijze zielen die alles op Aarde hebben  afgerond en hun levenservaring willen delen. Het zijn hele liefdevolle en wijze mentoren. Je kent jouw persoonlijke gids (hoofdgids) van minstens één eerder leven en jullie hebben een hele hechte band. Aangezien wij mensen het fijn vinden om een menselijke gedaante te zien of ervaren, laat een gids zich vaak ‘zien’ als de man of vrouw van dat laatste gezamenlijke leven. Dit geeft jou rust en een stukje herkenning. 

Persoonlijk vind ik het werken met mijn gidsen zo’n prachtige ervaring dat ik dit graag met anderen zou willen delen. Het is een ware eer om niet alleen met hen te mogen werken maar ook om anderen bewust weer in contact te brengen met hun Spiritueel Team. 

Ons Spiritueel team staat ons bij tijdens de ontwikkeling van onze ziel. Ze helpen ons de ervaringen die wij als mens opdoen beter te begrijpen en verdragen zodat we iedere levensles kunnen verwerken. 

Zo kan het zijn dat één van de zielen  die deel uitmaakt van je team je vader, je moeder, je opa, je oma of een goede vriend was in dit leven of een vorig leven. 

Wanneer je elkaar op zielsniveau wederom ontmoet na je stoffelijke leven zullen jullie samen de lessen van dit leven in rust doornemen. Jij gezamenlijk met jouw gids/gidsen zullen besluiten of je wederom terug keert, ga je dit gezamenlijk doen of ben je klaar en heb jij alle lessen die je ziel wou doorstaan afgerond. 

 

 

Wat houd dit traject in?

Voor een periode van 2 maand nemen we de tijd om jou volledig in contact te brengen met je gidsen. Niet alleen krijg je informatie over je team aan gidsen, gidsen tekeningen en meditaties. Maar ook leer ik je hoe jij tot een staat van innerlijke rust kan komen doormiddel van het volgen van drie stappen. Met deze drie stappen zullen we je leren de kanaal tussen jouw en je team aan gidsen te openen en jouw trilling te verhogen. Hierdoor leer je contact te leggen met je gidsen en tevens zal er ook verschillende helende activaties bij dit traject toegevoegd worden waardoor jij makkelijker hun energie kan lezen en je eigen trilling kunt verhogen. 

Dit traject zal 2 maanden duren, tijdens deze twee maanden krijg je alle informatie verbonden met je gids, de verschillende ceremonies en energetische activaties die jou kunnen ondersteunen tijdens het contact maken. 

 

De kosten zijn inclusief een speciaal welkomst  geschenk.

Is dit iets voor jou?

De mogelijkheid tot het ontmoeten van je spirituele gidsen, he leren contact maken met hun energie en op spirituele niveau te communiceren. 

 

wings-logo-600nw-740651839

8 weken lang, iedere week informatie, oefeningen, meditaties en channelings gezamenlijk met een 1 avond gevuld met readingen, healingen, inwijdingen, energetische activaties en begeleiding. 

wings-logo-600nw-740651839

Een traject geheel op je eigen tempo, na betaling ontvang je de welkomst pakket per email en zal er binnen 3/5 werkdagen het geschenk ook bij u thuis aankomen. 

wings-logo-600nw-740651839

Uitgebreide informatie, gedetailleerde readingen en over 100 pagina’s aan informatie verdeeld over 8 weken. 

wings-logo-600nw-740651839

Wekelijkse energetische behandelingen, ceremonies, oefeningen en readingen waarin jij alle informatie dat er te verkrijgen is van je gids zult ontvangen. 

wings-logo-600nw-740651839

Dit traject is geschikt voor iedereen, beginners maar ook gevorderden. 

Start vandaag nog!

Armbandjes voor spirituele groei en contact met je spirituele Team