Divine Soul Healing

Ben jij opzoek naar een diepe innerlijke transformatie?

Lieve mensen, het is tijd om de reis naar binnen te starten. Het leven, de relaties en het werken vanuit een hoger begrip doormiddel van het gebruiken van je intuïtie, de pure essentie is mogelijk! Het is belangrijk om te herinneren wie jij werkelijk bent maar ook wie jij wilt zijn. Het genezen van innerlijke trauma, het loslaten van beperkende overtuigingen en oude patronen zullen jou helpen je volste potentie te bereiken in dit leven. Ben jij klaar voor deze innerlijke healing journey, ben jij klaar om dichter bij jezelf te komen en het leven te creëren waar je zo naar verlangt? Ben je klaar om een betere versie van jezelf te omarmen? 

 

Ben jij er klaar voor?

Healing door Nancy

A safe haven

 

Liefdevol & Veilig

Een veilige ruimte waarin we jou healing de ruimte en tijd geven. Vanuit rust en vol met begrip en zal ik jou begeleiden tijdens je healing journey maar ook erna. Gevuld met respect, liefde en wijsheid zullen we gezamenlijk iedere aspect behandelen.

 

Inzicht

Naast mijn ervaringen, mijn educatie vertrouw ik op mijn intuïtie en de inzichten die naar voren komen. Ik stem mijzelf geheel af op jouw innerlijke proces, jouw energie en jouw team aan gidsen om zo de juiste healing te geven. 

Hart en ziel

Vanuit mijn hoger zelf verbind ik me met jouw hart en ziel. Vol met liefde en vertrouwen laat ik me door jouw team aan gidsen begeleiden naar jouw innerlijke hallen waar we samen de antwoorden voor jou prachtige transformatie zullen krijgen. 

 

Hier start onze gezamenlijke magische reis,

– ontdek je pad – genees – leer je ware zelf kennen –

Tijdens deze diepgaande healings traject van drie maanden gaan we samen op reis. Bij iedere traject stem ik me volledig af op wat voor jou nodig is zodat ik jou kan helpen met het starten aan jouw eigen innerlijke transformatie. Gezamenlijk ontdekken we wat er geheeld mag worden, wat jou zielsmissie is en verbinden we jou met je ware essentie. 

We werken op een diepgaande niveau en behandelen hier diverse persoonlijke vraagstukken, ook helen we ieder aspect wat genezing nodig heeft en activeren we dat wat nodig is. Het leven in lijn met wie jij werkelijk bent brengt een vrijheid waardoor je meer liefde en geluk zult ervaren. 

Dit is een unieke mix van coaching, healing, ceremonie, sjamanistisch reizen, regressie, innerlijke kind werk en ziels ontwikkeling. Onthoud we passen de reis geheel aan op wat jij nodig hebt! 

Passen deze punten bij jou?

  • Je wilt een diepe verbinding met je hogere ik en durft door je angsten heen te breken om dit te bereiken. 
  • Je bent klaar voor genezing en spirituele groei en ontwikkeling. 
  • Je wilt verbinding maken met je intuïtie en innerlijke wijsheid.
  • Je wil de wereld graag jouw ware ik laten zien. 
  • Je bent opzoek naar wie je echt bent en wat jij wilt bereiken in dit leven.

 

Hoe gaan we samen te werk?

Let’s reach our soul! 

Divine Soul Healing Traject

  • Elke week een helende  sessie van 3 uur kortom een totaal van 12 sessies zowel online als live mogelijk. 
  • twee maal per week ontvangt u van mij via WhatsApp of per email. Extra opdrachten, verschillende diepgaande Soul readingen, healing, activatie, inwijdingen en persoonlijke boodschappen die ik voor jou channel en nog veel meer.
  • Persoonlijk welkomst pakket wat op jou word afgestemd. 
  • 3 maanden 1 op 1 contact via email of via whatsapp. 

kosten: 350,- per maand of in  zijn geheel: 999,-