Circle of Angel’s Healing

Uitleg over alle healing vormen die we u aanbieden

Glossary

Door mijn altijd groeiende interesse in het niet alleen het werken met Gidsen en engelen maar ook de vele spirituele diensten die er geboden worden heb ik aardig wat cursussen en inwijdingen gevolgd voordat ik mijn praktijk officieel maakte. Eén van mijn redenen voor dit is niet alleen mijn eigen nieuwsgierigheid maar ik wou ook genoeg variatie kunnen aanbieden omdat niet alles altijd past en ieder zo zijn eigen voorkeuren heeft. 

Hierbij mijn lijst: 

 • Usui Reiki.
 • Munay Ki
 • Angel Practitioner
 • Kundalini. 
 • Golden Blue Flame. (Archangel Michael’s protection.) 
 • Rainbow Flame. (Combinatie van alle genezende energie kleuren.)
 • Violet Flame, Silver Golden Violet Flame and Silver Violet Flame healing.
 • Quantum Touch.
 • Engelen Mediumschap
 • Shamballa.
 • healing touch. Natuurlijke genezing,) 
 • Natural healing
 • Crystal Healing. (cursus)
 • Chakra/Aura healing. (cursus.)
 • Multiple attunments.

Wat is een engelen healing; 

Een ‘Engelen Healing’ brengt beweging in vastzittende blokkades, waardoor de levensenergie van je lichaam weer goed en vrijelijk kan gaan doorstromen en psychische en/of lichamelijke klachten worden aangepakt. Door beweging in bestaande blokkades te brengen kan er veel bij je worden losgemaakt, wat nodig is om te voelen wie je werkelijk bent en wat jouw levensdoel op Aarde inhoudt. De levenslessen die je als mens dient te leren staan in verbinding met de (energetische) blokkades, die uiteindelijk ook naar het fysieke gedeelte doordringen en lichamelijke klachten kunnen veroorzaken als je ze niet meer herkent. Doordat deze blokkades in beweging komen doet dat de energie die als het ware vastzat, stilstond of verdicht is weer in beweging zetten, waardoor de levensles die ermee in verbinding staat ook wordt geactiveerd, zodat je verder groeit en steeds gelukkiger zult worden. Soms kun je na een healing ervaren alsof alles dan tegelijk op je pad komt, dit komt omdat al deze thema`s eerder onderdrukt waren en blokkades hadden gevormd en nu opgelost mogen worden met de reden om weer zo snel als mogelijk ‘heel’ te worden. Door een healing kunnen ook onderdrukte emoties of pijnen weer aan het licht komen, waar je eerder mee hebt leren leven als beschermingsmechanisme, waardoor de blokkade eigenlijk nooit weg is geweest maar onder het tapijt gemoffeld was en je tegenhield in je ontwikkeling.

Een Engelen Healing kan ook op afstand ontvangen worden en maakt het mogelijk dat je geheeld kunt worden in je eigen vertrouwde omgeving. Er zijn dan geen externe invloeden aanwezig die voor eventuele afleiding zorgen, zodat de aandacht volledig gericht is op jezelf en de te ontvangen energie van de betreffende engelen waarmee wordt samengewerkt, waardoor je jezelf goed kunt ontspannen en het benodigde loslatingsproces wordt bevorderd. Een ander voordeel is dat je zelf het tijdstip kunt bepalen wanneer je de Engelen Healing wenst te ontvangen en je bent niet langer afhankelijk van vervoer en bijkomende kosten.

Als Nancy een healing geeft gebeurt dit in samenwerking met verschillende engelen als positieve energieën waarbij zij als een doorgeefluik fungeert om vastzittende blokkades los te maken en helende energie door te sturen. Engelen en aartsengelen bevinden zich niet in de dualistische Wereld van verleden en toekomst maar in de zogeheten transcendente Wereld van het ‘nu’ en bestaan daarom buiten ons begrip van ‘ruimte en tijd’ waardoor ze voor eenieder op elk moment kunnen klaarstaan.

Healings op afstand zijn net zo effectief als een persoonlijke behandeling op locatie, omdat er tijdens een healing altijd gewerkt wordt aan het zogenaamde fijnstoffelijke lichaam bestaande uit een aura en chakra’s. Geestelijk zijn we niet gebonden aan afstand en tijd, zoals het fysieke lichaam wel lokaal aanwezig moet zijn om te kunnen behandelen. Wanneer de blokkades in de geest vrij worden gemaakt van negatieve energie heeft dat vervolgens een positieve uitwerking op het grofstoffelijke niveau van het lichaam. Ook als je ver weg woont kan Nancy jou behandelen en zul je op datzelfde moment de kracht van de healing ervaren, bijvoorbeeld door het gewaarworden van lichamelijke sensaties, zoals het voelen van warmte en tintels of het zien van kleuren licht.

Tijdens een healing kan er gewerkt worden aan alle thema`s die negatief op jou overkomen, zoals bepaalde problemen, lichamelijke klachten of geestelijk jezelf niet goed voelen wat een alarmsignaal is dat er verandering gebracht dient te worden in je leven waarbij de healing je zal  helpen om datgene wat je blokkeert los te maken. Hierdoor zal de levensenergie weer gaan stromen wat ervoor zorgt dat je je uiteindelijk weer beter zult voelen en fysieke hindernissen helpt verdwijnen.

Een Engelen Healing op afstand kan ook aangevraagd worden voor je kind. De mensen uit je directe omgeving waarmee het niet goed gaat kunnen worden behandeld, zelfs als diegene niet gelooft in de heilzame werking ervan. Zo kan Nancy mensen op afstand kalmeren die onrustig zijn vanwege een examen, operatie of naderend sterven. Ook een dier kan kracht en positieve energie gegeven worden, stuur hiervoor jouw gegevens en de naam alsmede de soort van je huisdier op om contact ermee te maken.

Om de werking van de healing zo maximaal mogelijk te laten zijn kun je bij de aanvraag alles aan Nancy doorgeven wat momenteel in jouw leven op jou pad gekomen is, zoals ook bepaalde thema`s waaraan je wilt werken en graag verbeterd ziet worden. Met de engelen kan aan ieder gebied gewerkt worden, om negativiteit om te buigen naar positiviteit, waarop de healing zal worden afgestemd in combinatie met wat zij doorkrijgt wat belangrijk voor jou is op dit moment.

Vermeld tevens de dag en het tijdstip van wanneer je de (afstands)healing wenst te ontvangen met de bijbehorende gegevens zoals je voornaam en achternaam, je woonplaats en geboortedatum, zodat de engelen en de aartsengelen precies weet om wie het gaat.