Engelen healing

Vanwege de toename van onze drukke dagelijkse bezigheden, is het vaak aantrekkelijk en eenvoudig om een behandeling te ontvangen in je eigen vertrouwde omgeving. Het enige, wat je nodig hebt, is een plek waar je je rustig en ongestoord kunt terugtrekken. Je kunt zittend/liggend tot ontspanning komen, waardoor je optimaal kunt profiteren van de sessie. Deze energie komt rechtstreeks uit de Engelenwereld.

Hoe ga ik te werk tijdens Engelen healingen?

Voorafgaand aan de healing zijn de ruimtes, waar jij en ik ons bevinden door mij gezuiverd van (negatieve) storende energieën. In die veilige omgeving is het mogelijk om de energie van de engelen te ontvangen, te voelen en te gebruiken voor wat je op dit moment belemmert en een verdere welzijn en groei voor jou in de weg staat, uiteraard in overeenstemming met je levensplan.

Ik kies een deck, schud de kaarten en trek enkele kaarten om te zien wat de spirituele wereld wil zeggen. Vaak zijn dat boodschappen over je verleden en heden die van nut kunnen zijn bij deze healing.  Ook kijk ik naar je chakra’s of ze op de juiste manier werken.

We hebben een kort gesprek en daarna sluit je je ogen. Je kunt dat zittend of liggend doen. Zodra je je comfortabel voelt begint de sessie. Ik open jouw Akashic Records en we treden binnen in de mooie en geheimzinnige wereld van de spiritualiteit. De engelenvibratie wordt als een bundel van lichtenergie rechtstreeks naar jou toegezonden. Vaak gaat dat gepaard met plotseling warme of koude rillingen, soms schitterende beelden, geluiden of lichtflitsen. Misschien voel je helemaal niets. Maak je vooral geen zorgen. Geef je over en geniet van dit moment.

Een aantal stappen waaruit een Engelen healing is opgebouwd, zijn:

  1. Verwijderen van negatieve energieën uit het lichaam en de aura
  2. Doorsnijden van belemmerende energetische en etherische koorden
  3. Verwijderen van aanvallen van jaloersheid en angst uit dit leven
    en/of vorige levens
  4. Verwijderen van belemmerende effecten van geloften, beloftes en
    Eden (karma)

Na de sessie vertel ik je wat ik waarneem.

De sessie duurt ruim een uur. Houdt rekening met nawerking, die enige tijd kan duren. Je hoeft niet persé in engelen te geloven. Ervaar het aan den lijve. Je zult verbaasd zijn over het resultaat!

Hardnekkige problemen worden aangepakt maar zullen mogelijk pas na enkele behandelingen verdwijnen. Je chakra’s worden tijdens de healing gereset en in balans gebracht. Eventuele beschadigingen in je aura worden gedicht.

Wat kan jij verwachten?

  • Een intake gesprek, 
  • een healing van een uur,
  • Nagesprek/ email met verslagje. 
  • 1 korte reading, 

De effecten? 

De effecten van de healing zijn direct of pas later merkbaar.De engelen geven geen garanties. Zij doen wat op dat moment het beste voor je is.

De kosten van een healing;

30 minuten healing

  • afstand; 15,-
  • in praktijk; 25,-

1 uur healing

  • afstand; 25,-
  • in praktijk; 35,-
  • Thuisbezoek; 25,- + benzine